Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Un nou serviciu revoluţionar de la Moldindconbank şi MasterCard!

Un nou serviciu revoluţionar de la Moldindconbank şi MasterCard! Sursa foto: micb.md

Din 19 august, în premieră pe ţară, Moldindconbank oferă posibilitatea suplinirii imediate cu numerar a cardurilor MasterCard, emise de orice bancă din Republica Moldova, prin intermediul bancomatelor sale de tip CASH-IN – serviciul „P2P MICB”.

Astfel, în cazuri urgente cînd aveţi nevoie să achitaţi biletul la avion, să rezervaţi camera la hotel, să faceţi o cumpărătură avantajoasă pe internet etc. şi s-a întâmplat să nu deţineţi suficienţi bani pe cardul dvs. dar aveţi mijloace în numerar, nu mai sunteţi limitaţi de orarul de lucru al băncii dvs. pentru că bancomatele „CASH-IN” ale Moldindconbank lucrează non-stop şi vă vin în ajutor!

Posibilitatea alimentării cardului dvs. instantaneu* cît în lei moldoveneşti, atît şi în valuta străină (EUR/USD), reprezintă avantajele incontestabile de care pot beneficia de acum încolo orice deţinător de card MasterCard emis în Moldova.

Tot ce aveţi de făcut – mergeţi la cel mai apropiat bancomat „CASH-IN” a Moldindconbank:

  introduceţi cardul Dvs. MasterCard în bancomat;

introduceţi codul PIN;

depuneţi banii (MDL/EUR/USD) în acceptorul de bancnote al bancomatului (suma minimă a transferului: 200 MDL);

confirmaţi suma şi valuta transferului.

Avantajul exclusiv al serviciului „P2P MICB” constă în posibilitatea alimentării cardului prin depunerea simultană a până la 50 de bancnote.

Este de menţionat că, prin utilizarea serviciului „P2P MICB”, se poate de realizat şi un schimb valutar. De exemplu, alimentând în valută (EUR/USD) un card deschis în MDL, convertirea valutară se face automat în valuta contului de card, iar Dvs. puteţi ulterior să retrageţi suma necesară în MDL, şi invers**.

La alimentarea cardurilor MasterCard cu ajutorul serviciului „P2P MICB”, Moldindconbank aplică limite tranzacţionale şi percepe comisioane de la iniţiatorul tranzacţiei în conformitate cu Tarifele băncii***.

De serviciul „P2P MICB” poate beneficia orice deţinător de card MasterCard emis în Republica Moldova, de la distanţă şi fără a fi necesară o înregistrare suplimentară, direct la bancomatele „CASH-IN” ale Moldindconbank.

Lider la capitolul serviciilor bancare la bancomate, Moldindconbank continuă să-şi bucure clienţii cu servicii inovative, oferind o gamă largă de posibilităţi unice de utilizare a cardului bancar fără a apela la ghişeele Băncii.

Suntem bucuroşi să Vă oferim informaţii suplimentare cu privire la serviciul «P2P MICB», precum şi cu privire la alte servicii exclusive pentru deţinătorii cardurilor bancare la Serviciul Suport carduri bancare 24/24 (+373) 22 54-89-40, sau pe pagina web oficială a băncii www.micb.md.

_________________________________________________________________________________________________________

* Moldindconbank nu poartă răspundere de termenii şi modul de alimentare a cardurilor emise de alte bănci din Republica Moldova.

** În cazul cînd, valuta în care se face alimentarea diferă de valuta contului cardului destinatar, convertirea valutară se face în concordanţă cu regulile şi tarifele aferente acestui tip de tranzacţii a băncii emitente a cardului.

*** Moldindconbank nu poartă răspundere pentru valoarea şi modul de percepere a comisioanelor de către banca beneficiarului şi/sau banca Iniţiatorului transferului/alimentării.

Sursa: micb.md

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...