Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Telebank Money Transfer - o metodă simplă și comodă de a primi un transfer bănesc direct în contul curent sau pe card

Telebank Money Transfer - o metodă simplă și comodă de a primi un transfer bănesc direct în contul curent sau pe card Sursa foto: ecb.md

Împreună cu EuroCreditBank descoperă produsul Telebank Money Transfer (TMT) – o metodă simplă și comodă de a primi un transfer bănesc de la 9 cele mai răspândite sisteme de transfer direct în contul curent sau pe card. Folosind TMT, aveţi posibilitatea să uitaţi de cozile interminabile şi să primiţi transferurile de la rude şi apropiaţi de acasă, fără să vă ridicaţi din fotoliu.

Este cunoscut faptul, că în ziua de astăzi, fiecare bancă le oferă clienților săi deservirea la distanță a conturilor, bazată pe tehnologii de conexiune prin telefon și Internet ce includ noi servicii de informare și de plată. Aceste servicii se conectează suplimentar pe lângă produsele/serviciile bancare de bază: carduri de plată, depozite, credite. Prin intermediul acestor servicii se pot obţine informaţii despre conturile personale şi se pot efectua plăţi bancare. EuroCreditBank le oferă aceasta posibilitate clienților prin intermediul sistemului de deservire la distanţă Telebank.md. Sistemul Telebank.md reprezintă un număr mare de opţiuni şi instrumente, dar despre un instrument existent care vă permite să economisiţi o mulţime de timp şi nervi pentru a primi un TRANSFER BĂNESC de peste hotare, vă vom releva în acest articol.

Telebank Money Transfer (TMT) – reprezintă o nouă posibilitate de primire la distanță a remiterilor de bani pe contul propriu sau pe cardul bancar deschis în EuroCreditBank, fără a fi nevoie să vizitaţi o filială a băncii. Este necesar să vizitaţi o filială a băncii doar o singură dată, pentru a deschide un cont bancar şi pentru a vă conecta la sistemul de la distanţă Telebank.md, precum și achiziționarea cheilor unice pentru autorizarea tranzacțiilor - în continuare fiind liberi în acțiunile Dumneavoastră.

În prezent, emigranții care lucrează în afara Republicii Moldova, pot trimite bani prin orice sistem de transfer pe numele lor propriu având posibilitatea de a-i primi prin intermediul TMT şi alegând să depună mijloacele băneşti în contul curent, de card sau în contul de depozit la EuroCreditBank. Beneficiarii transferurilor băneşti, rezidenţi ai Republicii Moldova, care nu doresc să piardă timpul venind la Bancă, la fel le va fi comod să utilizeze TMT.

Pentru a asigura securitatea traficului în sistemul Telebank.md se utilizează tehnologia de criptare (SSL), conectarea fiind în baza numelui de utilizator și a unei parole sigure, toate operațiunile din sistem sunt confirmate prin semnătura electronică - un analog al semnăturii olografe, pe baza de chei unice TAN. Sistemul utilizează, de asemenea, limite privind sumele anumitor operațiuni.

Deci pentru a primi un transfer bănesc prin intermediul TMT* este necesar de a parcurge trei paşi şi anume:

  • De a fi înregistrat pe site-ul Telebank.md;
  • De a completa cererea de primire a transferului bănesc;
  • De a autoriza operaţiunea de primire a transferului bănesc.

* Important!

Serviciul Telebank Money Transfer este disponibil tuturor clienţilor băncii conectați la sistemul de deservire la distanţă Telebank.md. Pentru a face acest lucru este necesar de a alege  una din filialele băncii pe site-ul www.ecb.md, de a o vizita şi de a primi gratis mijloacele de acces la sistem,  precum si de a achiziţiona cheiţe unice pentru autorizarea operațiunilor.

Convertirea valutei la eliberarea transferului nu se efectuează, deoarece valuta transferului trebuie să corespundă valutei contului deschis în bancă.

Prin intermediul serviciului Telebank Money Transfer al EuroCreditBank, puteți primi transferuri prin următoarelor sisteme de transferuri bănești:

                                                

Pentru întrebări referitor la remiterile de bani Telebank Money Transfer (TMT), puteți primi suportul informațional la numerele de telefon 0 800 500 20 sau + 373 22500200.

Telebank Money Transfer — Rapid! Comod! Simplu!

Sursa: ecb.md

Noutăți similare