Azi: € 19,2765 lei 0,0506 $ 17,6783 lei 0,0301

T2C de la MAIB – remiteri de bani direct pe cardul bancar

T2C de la MAIB – remiteri de bani direct pe cardul bancar Sursa foto: maib.md

BC „Moldova Agroindbank” SA a lansat serviciul T2C (Transfer to Card), care oferă posibilitate clienţilor de a direcţiona remiterile de bani direct pe card, fără a trece pe la bancă. 

T2C de la MAIB economiseşte timpul beneficiarilor de remiteri de bani, oferindu-le posibilitatea de a transfera uşor banii direct pe cardul propriu, fără mari eforturi.

Serviciul poate fi accesat de pe un dispozitiv conectat la Internet, cunoscând codul unic de identificare al remiterii de bani, numărul cardului bancar şi codul personal de identificare (IDNP). Dacă datele introduse sunt corecte, sistemul va genera o parolă de unică folosinţă, care va fi expediată la numărul de telefon al beneficiarului.

În cazul în care valuta remiterii diferă de valuta cardului bancar al beneficiarului, mijloacele băneşti vor fi convertite în valuta cardului de plată al beneficiarului.

Serviciul T2C este realizat în parteneriat cu Sistemele de remiteri de bani Unistream, Contact şi Ria şi poate fi accesat pe pagina t2c.maib.md.

Avantajele şi condiţiile de utilizare ale serviciului Transfer2Card de la MAIB sunt disponibile aici.

Sursa: maib.md

Noutăți similare