Azi: € 19,4692 lei 0,0788 $ 16,9867 lei 0,0165

Stickerul BT Pay – cel mai nou mijloc de plată lansat în România

Stickerul BT Pay – cel mai nou mijloc de plată lansat în România Sursa foto: bancatransilvania.ro

Banca Transilvania lansează Stickerul BT Pay, o premieră in Romania. Orice obiect pe care este aplicat stickerul devine astfel un mijloc de plată a cumpărăturilor la comercianți.

Stickerul, brățara și ceasul BT sunt accesoriile de plată contactless din Colecția BT Pay, colecție pe care clienții băncii o au la dispoziție pentru cumpărături în țară și în străinătate.

„Prin lansarea Stickerului BT Pay continuăm să oferim alternative de plată practice, rapide și moderne. Avem încredere ca va fi un accesoriu apreciat, pe fondul creșterii apetitului pentru colecția BT Pay, precum și a numărului de plăți contactless. Aproximativ 20% dintre plățile cu cardurile BT sunt contactless, ceea ce înseamnă o creștere cu peste 450% în 2017 față de 2016” - declară Oana Ilas, Director Coordonator, Direcția Dezvoltare și Management Produse Retail, Banca Transilvania.

Detalii despre Stickerul BT Pay:

  • Se aplică pe o suprafață uniformă, cum ar fi telefonul sau portmoneul.
  • Emiterea este 30 de lei (RON), administrarea este de 15 RON/an, iar comisionul este zero pentru cumpărăturile făcute la comercianții din România și din străinătate.
  • Daca suma plătită este de până la 100 de RON sau echivalent, nu este necesar PIN-ul.
  • Clienții Băncii Transilvania pot comanda online stickerul sau venind în oricare dintre sediile BT, urmând să intre în posesia acestuia în aproximativ 5 zile.
  • Un serviciu complementar stickerului este SMS Alert, cu ajutorul căruia se primesc pe telefon informații despre tranzacțiile realizate cu stickerul sau cu alte instrumente de plată cu acces la contul curent. Abonamentul SMS Alert poate fi solicitat prin BT24 Internet Banking, telefonic sau în oricare dintre sediile BT.
  • Persoanele care nu sunt clienți BT, dar doresc un astfel de sticker, este necesar să deschidă mai întâi cont curent la Banca Transilvania, iar acest lucru se poate realiza inclusiv online.

Banca Transilvania este cel mai mare emitent de carduri din România, cu 3 milioane de carduri în portofoliu. Cu peste 20% din piață, BT este, de asemenea, lider în ceea ce privește volumele tranzacționate cu cardul.

Sursa: bancatransilvania.ro

Noutăți similare