Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583
Mâine: € 18,9352 lei 0,0058 $ 17,8180 lei 0,0573

Simte libertatea să cumperi ce dorești şi când dorești cu LiberCard

Simte libertatea să cumperi ce dorești şi când dorești cu LiberCard Sursa foto: maib.md

Cu titlu de inovație pentru țara noastră Moldova Agroindbank pune la dispoziția clienţilor  primul card de cumpărături în rate şi fără dobândă din Moldova. Acest tip de card a devenit foarte popular în România, Rusia, Turcia, Germania, Belarus şi alte ţări.

Urmând experienţa de succes a cardurilor cu plata în rate, cardul de cumpărături LiberCard oferă posibilitatea achitării în rate fără dobândă a cumpărăturilor în rețeaua de parteneri.

Relația cu magazinele partenere este una esențială pentru succesul acestui proiect. Suntem recunoscători celor peste 200 de parteneri care au încredere în MAIB şi cu care pășim împreună pentru dezvoltarea unei rețele care să acopere toate necesitățile clienților. Lista de produse și servicii care pot fi cumpărate în rate este tot mai vastă: gadgeturi, electrocasnice, servicii medicale, cosmetică, vestimentație, călătorii, studii, săli de fitness, servicii auto, restaurante şi chiar produse alimentare.

Ratele sunt oferite de fiecare partener în conformitate cu politica sa de preţuri şi sunt valabile pentru întregul sortiment de bunuri din acea unitate comercială. Ele variază de la 1 lună până la 12 luni, fără dobânzi și comisioane.

Dorința de a cumpăra în rate se bazează nu doar pe lipsa temporară a resurselor financiare disponibile, dar mai ales pe o gestionare „smart” a bugetului familiei. Unele cumpărături pot fi eșalonate în timp pentru a repartiza uniform cheltuielile, iar alte cumpărături pot fi făcute în momente când salariul încă nu a ajuns în cont. Nu mai există cumpărături amânate până la vremuri mai bune. Ele trebuie făcute atunci când există necesitatea sau dorinţa.

LiberCard este un card de credit cu o linie de credit reutilizabilă. Pentru început clientul depune o cerere pentru LiberCard în orice sucursală a MAIB sau online (www.libercard.md). Suma limitei de credit este bazată pe veniturile familiei şi variază între 3000 lei şi până la 50 000 lei. Este suficientă o singură vizită la bancă şi cardul îşi găseşte locul în portmoneul fiecăruia pentru a deveni un instrument de plată oricând şi oriunde.

LiberCard este un card VISA, emis in regim instant. Acesta conţine toate elementele unui card: PIN cod, regim de plată fără atingere (Contactless) şi este destinat doar pentru achitarea la POS terminalele magazinelor partenere.

O dată pe lună, clientul trebuie să îşi achite ratele pentru cumpărăturile efectuate: întoarce băncii exact suma ratei sau ratelor de la mai multe cumpărături, cu dobânda 0%. Pentru a beneficia de rata 0% clientul trebuie să efectueze achitarea ratelor lunare la timp - până pe data de 16 a lunii următoare.

Aplicaţia mobilă MAIBank este recomandată a fi instalată o dată cu solicitarea LiberCard. Ea ajută clienții să urmărească cumpărăturile efectuate: suma lor, ratele lunare de plată cumulate. Iar achitarea ratelor are loc printr-un simplu transfer de la contul curent la contul de card – realizat de asemenea prin aplicaţie. Iar dacă banii în cont nu sunt suficienți – ei pot fi depuși la terminalele bancare de autoservire ale băncii sau la bancomatele cu funcția CashIn.

LiberCard îţi oferă libertatea de a procura orice şi oricând îţi doreşti. Un singur card, mai multe cumpărături în rate. Fără dobândă. Cât procuri, atât restitui. Ce poate fi mai avantajos?

Comandă chiar azi cardul.

Prinde aripi cu LiberCard de la Moldova Agroindbank!

Sursa: maib.md

Noutăți similare