Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Serghei Cebotari (MAIB): "Problema a fost soluționată completamente, toate cardurile emise de MAIB sunt funcționale"

Serghei Cebotari (MAIB): Sursa foto: businessclass.md

Președintele Comitetului de conducere al Moldova Agroindbank, Serghei Cebotari (foto), a făcut următoarele declarații referitor la problema legată de funcționalitatea cardurilor ce a avut loc.

Vrem să informăm clienții noștri că problema tehnică care a avut loc la compania de procesare Moldmediacard a fost soluționată completamente și la acest moment toate cardurile emise de Moldova Agroindbank sunt funcționale și pot fi folosite cât la bancomate atât și la POS terminale, la comercianți, plăți și transferuri prin internet.

Moldova Agroindbank aduce mulțumiri clienților săi pentru înțelegerea de care au dat dovadă și în numele tuturor, în numele băncii, vreau să aduc scuze pentru incomoditățile create și vreau să vă zic că mai mult de 30 de ore echipa tehnică a companiei de procesare Moldmediacard în comun cu specialiștii băncii au depus toate eforturile pentru a fi soluționată această problemă.

Dar în acest timp clienții băncii au avut posibilitatea să retragă numerar de la ghișeele băncii, totodată cei peste hotare au fost informați individual prin intermediul serviciului Call centru al băncii și am găsit soluții individuale pentru cei ce se găsesc după hotarele țării noastre.”

Vedeți în continuare imagini video cu decalarația domnului Serghei Cebotari. Imagini: realitateaive.md 

Sursa: realitatealive.md

Noutăți similare