Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Restart enJOI, campanie marca Victoriabank în care ești premiat pentru cumpărăturile smart

Restart enJOI, campanie marca Victoriabank în care ești premiat pentru cumpărăturile smart Sursa foto: victoriabank.md

Joi, 4 iunie, curent, Victoriabank relansează proiectul enJOI prin care îi premiază pe cei mai fideli dintre clienții săi, utilizatori de servicii digitale precum VB24 Pay – achitări contactless cu smartphone-ul sau Garmin Pay cu smartwatch-ul de la Garmin.

Astfel, începând cu prima zi de joi a verii, cei mai norocoși dintre clienții Victoriabank, care vor efectua achitări cu telefonul sau cu ceasul de la Garmin vor primi în dar vouchere pentru mese delicioase la renumitul Food Truck din curtea Artcor – Gastro Truck.

Proiectul enJOI a fost lansat în iarna anului trecut și s-a desfășurat săptămânal, îi fiecare zi de joi. Pe parcursul existenței campaniei, Victoriabank și-a premiat clienții care achită bunurile și serviciile prin VB24Pay sau Garmin Pay cu diverse cadouri precum: căști Bluetooth, boxă portabilă, fitness tracker, abonament Netflix și multe altele.

Totodată, clienții Victoriabank care au efectuat tranzacții cu telefonul sau ceasul de la Garmin au contribuit la o cauză nobilă. Timp de 3 săptămâni, pentru fiecare tranzacție efectuată joi, prin VB24 Pay și Garmin Pay, Victoriabank a donat câte 10 lei organizației CCF Moldova (Copil Comunitate și Familie) susținând astfel cauza nobilă pentru care aceasta luptă deja de 15 ani – O casă și o familie pentru fiecare copil.

VB24 Pay este primul și unicul digital wallet bancar din Moldova, lansat încă în 2017 și care presupune achitări contactless de pe smartphone înzestrat cu un sistem de operare Android. Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Google Play.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...