Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Reconstituirea depozitelor la Victoriabank

Reconstituirea depozitelor la Victoriabank Sursa foto: victoriabank.md

Depozitele persoanelor fizice care expiră sau au expirat în perioada stării de urgență în Republica Moldova (17 martie 2020 – data finală a stării de urgență) și care nu avut activă opțiunea de prelungire automată vor fi reconstituite de Victoriabank fără sa fie necesară prezența clienților la bancă.

În acest scop, banca a lansat un nou produs – depozitul #StauAcasă, urmând ca toate depozitele ajunse la scadență în această perioadă să fie constituite, începând cu 15 aprilie 2020, conform următoarelor condiții*.

Decizia a fost luată în contextul pandemiei COVID-19 și este valabilă pentru toate contractele de depozit ale persoanelor fizice, al căror termen expiră în perioada stării de urgență.

Victoriabank îndeamnă fiecare client să nu se expună riscurilor și să ia toate măsurile de prevenție recomandate de autorități. Poți reduce expunerile la risc:

  • Folosind VB24 (aplicația de online banking) pentru operațiunile cotidiene. Prin platforma VB24 poți accesa aproape toate funcționalitățile sau produsele, oriunde și oricând.
  • Optează pentru plățile cu cardul/ smartphone-ul/ smartwatch-ul și limitează astfel folosirea bancnotelor și a monedelor. Transferul bancnotelor sau monedelor de la o persoană la alta reprezintă un risc de răspândire a anumitor tipuri de bacterii si microbi. Astfel, Victoriabank îți recomandă să achiți cu telefonul (VB24 Pay), cu ceasul (Garmin Pay) cu cardul contactless sau la comercianți online.
  • Dacă este necesar să vizitezi vreo unitate Victoriabank ține cont de câteva recomandări de igienă: spală-te pe mâini înainte și după ce ai vizitat unitatea, păstrează o distanță de minim 1 metru față de alți clienți sau angajații băncii.

Vezi toate recomandările și măsurile luate de Victoriabank în actualul context aici.

*Condițiile depozitului #StauAcasă

 

Denumire depozit

 

Termen

 

MDL

 

USD

 

EUR

 

Sold minim

 

Vărsăminte suplimentare

 

Retrageri parțiale

 

Periodicitatea achitării dobânzii

#Stau acasă

(rată flotantă)

3 luni

2.00%

0.30%

0.10%

1000 MDL

100 USD/ EUR

Nu se permit

Nu se permit

La scadența depozitului (la cont curent)

La rezilierea anticipată a depozitului, dobânda se recalculează la rata 0%.

La rezilierea anticipată a depozitului în prima lună de la constituirea acestuia, banca nu va reține comision.

Depozitul NU are opțiunea de reconstituire automată.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...