Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Reacția Kroll: Publicarea informațiilor dintr-o investigație nefinisată ar putea compromite derularea investigației și eficacitatea ei

Reacția Kroll: Publicarea informațiilor dintr-o investigație nefinisată ar putea compromite derularea investigației și eficacitatea ei Sursa foto: litigationconferences.com

Compania Kroll a fost solicitată de către Unimedia să comenteze decizia președintelui Parlamentului, Adrian Candu, de a publica raportul, fără consimțământul acestora.

În mesajul expediat către redacția Unimedia, reprezentanții companiei susțin că publicarea informațiilor confidențiale din raport ar putea compromite derularea investigației.

Vedeți în continuare răspunsul integral al companiei Kroll și varianta originală în limba engleză:

„Noi niciodată nu comentăm rezultatele investigațiilor efectuate pentru clienții noștri, care deseori sunt extrem de confidențiale. Astfel, nu putem comenta conținutul raportului pregătit de Kroll pentru Banca Națională a Moldovei (BNM), care, în mod regretabil, a suferit o scurgere fără consimțământul Kroll sau a BNM.

Suntem conștienți de faptul că, în perioada investigației Kroll, au existat mai multe solicitări pentru ca BNM să prezinte informații despre progresul investigației și ca raportul să fie publicat. Deși noi înțelegem pe deplin interesul publicului în acest caz, vă informăm că publicarea informațiilor dintr-o investigație nefinisată, independentă, bazată pe fapte, ar putea compromite derularea investigației și eficacitatea ei”, se mențioenază în răspunsul Kroll.

În finalul mesajului, compania Kroll își confirmă suportul pentru Banca Națională a Moldovei.

Sursa: unimedia.info

Noutăți similare