Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

PRIMĂVARA devine mai profitabilă cu MAIB

PRIMĂVARA devine mai profitabilă cu MAIB Sursa foto: maib.md

BC „Moldova Agroindbnak” SA a lansat două noi tipuri de depozite în moneda naţională pentru persoane fizice - depozitul STABIL şi depozitul OFERTĂ DE PRIMĂVARĂ, care surprind prin noi avantaje şi rate deosebit de atractive.

Depozitul de economii pe termen scurt STABIL are cea mai atractivă rată a dobânzii fixă de 14% anual, care se plăteşte deponenţilor lunar. Termenul depozitului constituie 90 de zile, iar depunerea minimă e de doar 500 de lei cu posibilitatea depunerilor suplimentare. La expirarea termenului, depozitul se prelungeşte automat pe perioade consecutive de 90 de zile.

Depozitul OFERTĂ DE PRIMĂVARĂ are rata dobânzii de 13,5% anual. Termenul depozitului OFERTĂ DE PRIMĂVARĂ este de 12 luni. Dobânda este flotantă şi se plăteşte lunar. Depunerea minimă de asemenea constituie doar 500 de lei, fiind permise depuneri suplimentare. Persoanele fizice îşi pot perfecta depozitul OFERTĂ DE PRIMĂVARĂ în perioada 9 februarie - 31 mai 2015.

„Evoluţia pieţei, tendinţa de a satisface aşteptările crescânde ale clienţilor au determinat lansarea acestor două noi tipuri de depozite. Ţinem la încrederea acordată băncii de către clienţi, de aceea o alimentăm în permanenţă cu oferte atractive şi cu siguranţa păstrării banilor într-o bancă sigură şi stabilă”, a comentat Oleg Paingu, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA.

Sursa: maib.md

Noutăți similare