Azi: € 19,2765 lei 0,0506 $ 17,6783 lei 0,0301

Plăţile on-line şi facturile nu-ţi mai dau bătăi de cap dacă utilizezi serviciul FinComPay

Plăţile on-line şi facturile nu-ţi mai dau bătăi de cap dacă utilizezi serviciul FinComPay Sursa foto: fincompay.com

Ai obosit să aştepţi mult timp în rând şi ai vrea să reduci vizitele la ghişeu sau la bancă? Internet Banking FinComPay este o soluţie simplă şi comodă pentru a efectua operaţiuni on-line, a achita facturile, taxele şi alte servicii.

Internet Banking-ul reprezintă o opţiune pentru cei care nu mai doresc să stea la coadă atunci când e necesar să efectueze anumite plăţi. Totuşi, unele persoane refuză să utilizeze acest serviciu, considerându-l prea complex sau nesigur.

FinComBank oferă un serviciu care îţi propune să schimbe aceste prejudecăţi.

Internet Banking FinComPay îţi oferă o gamă completă de operaţiuni, având o interfaţă prietenoasă şi un design intuitiv de pe orice dispozitiv. Serviciul este disponibil non-stop şi presupune acces rapid la conturile proprii, în condiţii de securitate maximă, prin intermediul Internetului. Tranzacţiile efectuate pot fi monitorizate în timp real.

FinComPay este comod de utilizat iar toate operaţiunile pot fi făcute pe aceeaşi pagină centrată şi bine gândită. Sistemul nu are submeniuri, astfel, nu trebuie să cauţi nimic în altă parte. Foarte bun este ideea de atenţionare prin SMS la fiecare logare în sistem. În plus, de remarcat sunt comisioanele simpliste şi deloc mari, sau chiar lipsă în unele cazuri. 

Utilizatorii care aleg serviciul FinComPay au la dispoziţie funcţionalităţi optime şi inovative precum:

  • vizualizare rapidă a situaţiei conturilor curente, de card, depozit, precum şi exportarea sau tipărirea extraselor;
  • vizualizarea soldului on-line 24/7;
  • achitarea gratuită a serviciilor comunale şi altor plăţi;
  • formarea pachetelor de servicii pentru a salva timpul preţios;
  • vizualizarea arhivei plăţilor;
  • efectuarea transferurilor între conturile proprii (MDL/EUR/USD);
  • efectuarea transferurilor la conturile persoanelor terţe, deschise la FinComBank (MDL/EUR/USD);
  • efectuarea transferurilor în MDL la conturile deschise în alte bănci din RM;
  • formarea şabloanelor pentru orice operaţiune de transfer fie interbancar, intrabancar sau pur şi simplu între conturile personale;
  • personalizarea (redenumirea) conturilor;
  • vizualizarea rechizitelor cardurilor şi a conturilor pe care le deţii;
  • denumirea/ascunderea conturilor şi cardurilor.

Conectarea la sistem te va costa 50 MDL comisionul unic, iar deservirea lunară numai 5 MDL pe lună.

FinComBank mereu are grijă de mămici şi pensionari. Această atenţie se manifestă şi în cazul serviciului FinComPay, căci banca oferă gratuit conectarea şi deservirea lunară. Pentru aceasta, este suficientă deţinerea unui cont de card/curent în cadrul produselor “Vârsta de Aur/Sunt mămica”.

Merită a fi remarcat faptul că nu se percepe nici un comision pentru plăţile realizate prin intermediul FinComPay între conturile aceluiaşi titular deschise la FinComBank. Deasemenea, este gratuită vizualizarea extrasului contului de card/ soldului contului de card.

Iar dacă totul pare prea simplu sau confuz, consultă tarifele şi regulile de utilizare a sistemului FinComPay aici şi convinge-te.

Accesul la FinComPay poate fi obţinut în orice oficiu FinComBank, unde vei primi informaţii detaliate privind conectarea şi utilizarea acestui serviciu.

Autor: Vlad Vasilcov

Sursa: agora.md

Noutăți similare