Plasarea comunicatelor pe bancamea.md la rubrica "Știrile zilei". Abonamente pentru 2016.

Plasarea comunicatelor pe bancamea.md la rubrica Sursa foto: searchengineland.com

Astăzi, 20 noiembrie 2015, dăm startul campaniei de înscriere la abonamentele pentru anul 2016, și anume abonamente pentru publicarea știrilor sau comunicatelor de presă pe bancamea.md la rubrica “Știrile zilei”.

Pentru comoditatea instituțiilor financiare și în dependență de necesitatea acestora, oferim abonamente de 5, 10, 20 sau 40 de comunicate / știri.

Știrile din abonament pot fi utilizate oricând de către beneficiar, fie toate timp de o lună sau două, fie pe tot parcursul anului 2016.

Avantajele plasării știrilor pe bancamea.md:

1. Public educat – conform BATI, 81% din audiența bancamea.md posedă studii superioare;

2. Public interesat de produse și servicii bancare (depozite, credite, operațiuni valutare, carduri bancare, transferuri bănești etc.);

3. Menținerea știrii timp de 24 de ore pe homepage la rubrica “Știrile zilei”;

4. Postarea știrii / comunicatului pe pagina de Facebook bancamea.md (10.000+ prieteni) și pe contul de Twitter;

5. $5 bonus pentru promovarea știrii pe Facebook prin promoted posts. Reach-ul estimat pentru fiecare știre: 9-10 mii persoane. Cele mai recente exemple: 1 și 2.

Clienții și partenerii care au beneficiat și/sau beneficiază în continuare de plasarea știrilor sau a altor forme de publicitate pe bancamea.md este disponibilă accesând pagina Clienții noștri.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la [email protected] sau la telefon +373 69150086.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare

MULȚUMESC

Astăzi, în ziua de 31 ianuarie 2024, echipa bancamea.md dorește să spună MULȚUMESC tuturor oamenilor frumoși care au făcut ca acest proiect ...