Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Pegas – o nouă rețea de magazine acceptantă a cardurilor VB Lunch

Pegas – o nouă rețea de magazine acceptantă a cardurilor VB Lunch Sursa foto: victoriabank.md

La doar o săptămână de la succesul emiterii unui număr de 10 000 de tichete de masă pe suport electronic - VB Lunch, Victoriabank înregistrează o nouă performanță. Rețeaua de magazine Pegas, recunoscută pentru produsele sale de cea mai înaltă calitate, a fost adăugată în lista acceptantă a cardurilor VB Lunch. Recent, pe această listă a mai fost trecut unul dintre giganții pieții autohtone – rețeaua de supermarkete NR 1.

Cei 10 000 de deținători ale cardurilor de masă electronice VB Lunch se pot bucura de posibilitatea realizării cumpărăturilor într-o rețea largă precum: NR 1, Fidesco, Linella, METRO, Pegas, KFC, La Mămuca și sute de alte magazine alimentare și restaurante. Rețeaua continuă să se extindă în fiecare zi, iar solicitările emiterii de carduri de masă electronice VB Lunch sunt în permanentă creștere.

Utilizatorii acestor carduri se bucură de numeroase beneficii, precum:

  • Efectuarea rapidă a plăților, datorită  tehnologiei contactless, ce permite achitarea printr-o simplă apropiere a cardului de POS - terminal;
  • Cumularea banilor transferați pe card până la 6 luni;
  • Monitorizarea tranzacţiilor efectuate și a soldului contului prin serviciile online: aplicația VB24 Mobile și VB24 Web sau la ATM-urile băncii.
  • Utilizarea tichetelor de masă electronice într-o rețea largă de magazine afiliate, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Lista rețelei de comercianți care acceptă spre achitare cardul VB Lunch poate fi consultată aici.

Despre Victoriabank

Victoriabank este un jucător important pe piața cardurilor bancare din Moldova, cu un portofoliu de aproximativ 325 000 de carduri bancare în circulație, deținând în prezent o cotă de piață de circa 17% în ceea ce privește volumul de carduri active și de peste 30% privind rulajul în punctele comerciale. Aceste performanțe se datorează proiectelor băncii ce vin cu alternative de plată care aduc clienților experiențe noi, mai multă mobilitate şi confort.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...