Azi: € 19,6362 lei 0,0691 $ 17,7181 lei 0,1020

O nouă reţea de magazine acceptă tichetul de masă de la Moldova Agroindbank

O nouă reţea de magazine acceptă tichetul de masă de la Moldova Agroindbank Sursa foto: maib.md

Posibilităţile de alegere ale deţinătorilor tichetelor de masă “Lunch Card” de la MAIB sunt mai vaste acum datorită extinderii reţelei de comercianţi care acceptă aceste carduri. 

Începând cu săptămâna curentă, deţinătorii de tichete de masă pe suport electronic de la MAIB pot efectua cumpărături şi în reţeaua “Fidesco”. Toate magazinele alimentare Fidesco, atât din Chişinău, cât şi din Anenii Noi, Bălţi, Călăraşi şi Orhei, sunt în aşteptarea cumpărătorilor-deţănători ai „Lunch Card”.

În prezent, reţeaua MAIB include 61 de magazine alimentare ale reţelelor „Linella” şi „Fidesco”, situate nu doar în capitală, dar şi în raioanele ţării.

Lansarea tichetelor de masă pe suport electronic vine să sporească confortul şi nivelul de satisfacţie al clienţilor Moldova Agroindbank, fiind şi o dovadă a statutului MAIB de bancă de înaltă responsabilitate socială. În acelaşi timp, „Lunch Card” este un instrument util pentru angajatori, oferindu-le mai multe posibilităţi de a-şi motiva angajaţii şi de a contribui la promovarea unui mod sănătos de viaţă.

Informaţii suplimentare cu privire la „Lunch Card” pentru deţinătorii tichetelor de masă pe suport electronic şi pentru angajatori pot fi obţinute la serviciul Call Center la numărul de telefon 022 268 999.

Sursa: maib.md

Noutăți similare