Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

O livadă de meri a fost plantată în cadrul proiectului Coolege vitamine

O livadă de meri a fost plantată în cadrul proiectului Coolege vitamine Sursa foto: mobiasbanca.md

Pe parcursul anului educaţional, în cadrul proiectului Coolege vitamine, iniţiat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi susţinut în calitate de partener de Mobiasbancă, elevilor le-au fost distribuite pachete cu mere proaspete, încurajându-i, astfel, să consume cât mai multe fructe şi să beneficieze de aportul necesar de vitamine pentru o creştere armonioasă.

În semn de recunoştinţă pentru gustările pline de vitamine primite săptămânal datorită proiectului Coolege vitamine, elevii Liceului „Mihai Viteazul” din Chişinău au marcat „Sărbătoarea mărului” într-un mod inedit – prin plantarea unei mini-livezi de pomi de măr în curtea liceului.

„Mobiasbancă susţine proiectul Coolege vitamine al PNUD şi ne bucurăm că gustările de măr sunt atât de aşteptate şi la Liceul „Mihai Viteazul”. Sperăm ca acest proiect să fie extins în cât mai multe școli. Consumaţi mere şi urmaţi îndemnul – de la mere ia putere”, a declarat Viorica Tudos, şef al Departamentului Comunicare şi Calitate al Mobiasbancă.

Mobiasbancă promovează modul sănătos de viaţă. Pentru că aşa este #corect!

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare