Azi: € 19,6325 lei 0,1064 $ 16,8606 lei 0,0906

Nou de la Moldova Agroindbank: Serviciul Cash-In by Code

Nou de la Moldova Agroindbank: Serviciul Cash-In by Code Sursa foto: maib.md

MAIB continuă inovațiile şi lansează serviciul Cash-In by Code, care permite depunerea de bani pe un cont de card direct la bancomat, fără a cunoaşte numărul de card, doar în baza unui cod.  

Serviciul Cash-In by Code vine să completeze seria de facilități disponibile la bancomatele Moldova Agroindbank:

  1. Cash-by Code - eliberare numerar în baza codului;
  2. Cash-In by Card - depunere numerar pe un card introdus în bancomat; 
  3. Cash-In Cardless - depunere numerar pe un card fără a-l introduce în bancomat, cu indicarea numărului de card;
  4. Schimb valutar la bancomat.

Depunerea de numerar prin Cash-In by Code poate fi efectuată în lei, pe orice card emis de MAIB persoanelor fizice, precum şi pe cardurile business, indiferent de valuta acestora.

Cât de simplă și comodă ar putea fi suplinirea cardului prin bancomat de către o altă persoană?

Pentru a utiliza acest serviciu, deţinătorul/ titularul cardului va utiliza aplicația mobilă MAIBank, în care sunt afişate toate cardurile emise pe numele său, inclusiv cardul business. În aplicație va emite un cod, selectând în meniul „Plăți” opţiunea „Cash-In by Code”. În comentariu este posibil să fie indicată informația necesară pentru a identifica cine a depus banii. Această opțiune este utilă în cazul în care mai multe persoane vor depune bani pe acest card. Codul generat este transmis la alegere prin SMS, Viber, messenger sau e-mail.

Persoana care primește codul are la dispoziție 24 de ore să se apropie la bancomatul MAIB şi să depună banii în bancomat, indicând codul. În acest moment beneficiarul va primi o notificare în aplicație că banii au ajuns pe card, cu informații din comentariul scris anterior. Suma maximă pe zi și pe tranzacție este de 20 000 lei.

Serviciul „Cash-In by Code” este util şi pentru persoanele juridice pentru a-și organiza procesul de încasare a banilor prin intermediul ATM-urilor de tip Cash-In și Recycling ale băncii.

Pentru a beneficia de opţiunea dată, verifică şi acceptă actualizarea aplicaţiei din App Store sau Google Play.

Serviciul Cash-In by Code de la MAIB – simplu, sigur, comod.

Sursa: maib.md

Noutăți similare