Norocul zâmbeşte celor care primesc pensia la Moldova Agroindbank

Norocul zâmbeşte celor care primesc pensia la Moldova Agroindbank Sursa foto: maib.md

MAIB anunţă primii cinci câştigători ai campaniei „Câştigaţi o pensie în fiecare zi!”, care şi-au făcut Carduri de Pensie la Moldova Agroindbank şi au câştigat câte o pensie unică în mărime de 900 lei fiecare. Printre câştigători sunt doi locuitori din Chişinău, precum şi câte un client din Hînceşti, Călăraşi şi Floreşti. Ei au fost selectaţi în mod programistic din numărul total de participanţi.

Amintim că la campanie participă automat toţi vârstnicii care primesc pensia la Moldova Agroindbank începând cu 10 iunie 2015 (data încheierii contractului cu CNAS). Promoţia va dura pînă pe 23 noiembrie 2015, săptămînal vor fi extrase 5 premii băneşti, câte unul pentru fiecare zi de campanie, în mărimea unei pensii minime de 900 lei. 

Pe lîngă posibilitatea de a câştiga o pensie unică în plus, toţi cei care aleg să primească pensia la Moldova Agroindbank, obţin un pachet complex de alte beneficii:

- Cardul de Pensie se emite de bancă gratuit, iar pentru soldul zilnic pe cont mai mare de 250 de lei, începând cu 01.09.2015 automat se va aplica rata dobânzii de 11% anual.

- Deţinătorii Cardului de Pensie pot depune bani la unul din depozitele dedicate pensionarilor, pentru acestea fiind stabilite, din  24.08.2015, cele mai atractive rate ale dobânzii: „Profitabil Senior” 17% anual și „Senior Clasic” 17,5% anual.

- Prin abonare la SMS-notificări, deţinătorul Cardului de Pensie va fi înştiinţat de fiecare dată despre înregistrarea pensiei pe contul de card.

- Toţi clienţii MAIB pot beneficia de Internet Banking pentru achitarea serviciilor şi efectuarea altor plăţi şi transferuri, direct de la computerul personal.

Să primeşti pensia pe cardul bancar Moldova Agroindbank este comod, avantajos şi plăcut. Veniţi la acea mai apropiată filială MAIB pentru a perfecta Cardul de Pensie. Informaţii suplimentare obţineţi la Serviciul Call Center: 0 22 26-89-99.

Sursa: maib.md

Noutăți similare