Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Noi opțiuni de căutare a depozitelor pe bancamea.md + depozitele acceptate în ruble rusești (RUB)

Noi opțiuni de căutare a depozitelor pe bancamea.md + depozitele acceptate în ruble rusești (RUB) Sursa foto: macsales.com

Astăzi, 14 iulie 2015, a fost îmbunătățit modulul de căutare a Depozitelor de pe bancamea.md.

Astfel, vizitatorii site-ului pot găsi mai ușor cel mai convenabil depozit bancar prin utilizarea filtrelor adiționale:

- depuneri suplimentare;

- retrageri parțiale.

De asemenea au fost adăugate depozitele la termen ce sunt acceptate în ruble rusești. La moment 3 bănci din țară oferă posibilitatea deschiderii unui depozit la termen în ruble rusești (RUB). Acestea sunt Banca Socială, EuroCreditBank și Victoriabank.

Modulul de căutare a depozitelor conține sute de oferte colectate de la toate băncile comerciale. În cadrul modulului puteți efectua căutări în dependență de valută (MDL / EUR / USD / RUB), termenul plasării (de la 1 lună la 5 ani), banca preferată și opțiunile suplimentare (depuneri sau retrageri de mijloace bănești).

Informația se actualizează săptămânal, astfel puteți reveni în orice moment pentru a afla cele mai noi informații referitor la ratele de dobândă pentru depozitele la termen acceptate de la persoane fizice.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...