Nicolae Dorin se retrage din cadrul Mobiasbancă: „Visul este îndeplinit. Eu sunt satisfăcut, dar vreau să încerc altceva.”

Nicolae Dorin se retrage din cadrul Mobiasbancă: „Visul este îndeplinit. Eu sunt satisfăcut, dar vreau să încerc altceva.” Sursa foto: bancamea.md

Astăzi, 19 mai 2015, a avut loc o conferință de presă cu ocazia aniversării 25 de ani ai Mobiasbanca Groupe Societe Generale, la care au particpat Ridha Tekaia (Președintele băncii) și Nicolae Dorin, fondatorul băncii, care a ocupat funcția de Vicepreședinte în ultima perioadă.

În cadrul acesteia Președintele băncii, domnul Ridha Tekaia a evidențiat succesele băncii de-a lungul anilor și importanța grupului Societe Generale în dezvoltarea instituției financiare începând cu anul 2007.

Ridha Tekaia a exemplificat rezultatele recente ale băncii și inovațiile cu care se mândrește, și anume:

- creșterea rețelei de filiale și agenții până la 58 de unități, fapt ce permite băncii să fie mai aproape de clienți în întreaga țară;

- lansarea sistemului de deservire bancară la distanță; lansarea în 2014 a eMobias, iar recent – SMS Mobias, serviciu care permite tranzacții sau plăți de utilități prin intermediul mesajelor scurte (SMS);

- deschiderea în februarie (anul curent) a unui centru de training, care a permis dublarea capacității de instruire a angajaților;

- deschiderea unei filiale-școală, unde colegii noi au posibilitatea să fie instruiți în condiții reale ale activității bancare.

Acestea dar și alte inovații au permis Mobiasbanca să crească semnificativ, să atingă un portofoliu de 120.000 de clienți (în 3 segmente) și prin urmare să se claseze pe locul 3 în clasamentul profitabilității pentru rezultatele din trimestrul I (2015).

Anul 2015 este special pentru Mobiasbancă Groupe Societe Generale, iar conducătorii băncii asigură că banca va lansa noi surprize pentru clienți și va organiza cu această ocazie mai multe evenimente în următoarea perioadă.

În cadrul conferinței Ridha Tekaia a ținut să evidențieze importanța activității fondatorului Mobiasbanca (domnului Nicolae Dorin) în toți acești 25 de ani și să-i mulțumească pentru tot ce a făcut pentru bancă:

“Toți acești 25 ani de dezvoltare a Mobiasbanca nu ar fi fost posibili fără o implicare puternică din partea fondatorului băncii și a colegului nostru – dl Nicolae Dorin. Dumnealui a participat activ la crearea băncii alături de alți acționari. În toți acești ani dumnealui a susținut integrarea Mobiasbanca în grupul Societe Generale."

"Domnul Nicolae Dorin a promovat standardele internaționale în procesele locale și de asemenea a promovat valorile Societe Generale în cadrul echipei băncii. Astăzi, la aniversarea a 25 de ani de la fondarea Mobiasbanca, domnul Dorin a decis să plece din cadrul Mobiasbanca și să continue activitatea în cadrul altui proiect. Vreau să-i aduc cele mai frumoase felicitări și mulțumiri pe această cale”, a adăugat președintele Mobiasbanca GSG.

La rândul său, domnul Nicolae Dorin a menționat:

„Mobiasbanca este și a fost liderul din sectorul bancar pe mai multe direcții și a contribuit la crearea lui. Anume banca noastră a fost prima care a introdus credite retail și cardurile de credit.

Succesul înregistrat îl datorim echipei de profesioniști și loiali, spiritului de echipă, produselor de calitate, abordării corecte a clienților băncii, dar și a dorinței de a îmbunătăți lucrurile în continuu. Vreau să mulțumesc colegilor și colaboratorilor care au pus umărul la rezultatele obținute de-a lungul celor 25 de ani.”

Referitor la planurile ulterioare, domnul Dorin a relatat că este încă tânăr și își dorește să înceapă o activitate în afara băncii.

„Visul este îndeplinit, eu sunt satisfăcut, dar vreau să încerc altceva.”

Întrebat despre cum se simte personal la despărțirea de “copilul său” (Mobiasbancă), domnul Nicolae Dorin” a spus:

“Da, nu mi-a fost ușor. Cota mea am vândut-o încă în 2007, dar în prim plan a fost ideea dezvoltării băncii. Aceasta a fost decizia mea. Într-adevăr ca pentru un părinte nu a fost așa de ușor, dar îmi pare bine că am depășit toate aceste probleme și am primit o decizie foarte corectă.”

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare