Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Moldova Agroindbank şi American Express lansează parteneriatul de emitere şi acceptare a cardurilor la comercianţi

Moldova Agroindbank şi American Express lansează parteneriatul de emitere şi acceptare a cardurilor la comercianţi Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank (MAIB) şi American Express anunţă semnarea acordului de parteneriat, în baza căruia MAIB va activa în calitate de emitent al produselor de Card American Express şi unicul acceptant al cardurilor din Republica Moldova.

Conform acordului, MAIB de asemenea va deţine dreptul exclusiv de acceptare a comercianţilor în reţeaua American Express din Republica Moldova. Acceptarea cardurilor spre plată la comercianţi va începe în primul trimestru al anului 2015, MAIB şi American Express vor reveni ulterior cu detalii pe marginea produselor. Noul acord de emitere a cardurilor va diversifica posibilităţile de alegere ale clienţilor MAIB şi va permite băncii să ofere o varietate mai largă de produse consumatorilor din Republica Moldova.

Ne face o deosebită plăcere să anunţăm semnarea acordului cu American Express - lider mondial la capitolul plăţi, acord care va contribui la consolidarea relaţiilor MAIB cu clienţii săi. Noul acord de parteneriat reprezintă un pas esenţial în implementarea strategiei de dezvoltare a MAIB, care prevede prestarea unor servicii financiare inovative clienţilor noştri, lucru de o importanţă majoră într-o lume în continuă schimbare,” a declarat Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.

 “Parteneriatul cu MAIB reprezintă o etapă fundamentală în procesul de dezvoltare a afacerii noastre în Republica Moldova, ţară care, în opinia noastră, are un sector financiar inovativ şi oportunităţi excelente de dezvoltare. Suntem foarte bucuroşi să cooperăm cu MAIB, bancă ce deţine poziţia de lider în sectorul inovaţiilor financiare. Aşteptăm cu nerăbdare lansarea noilor produse şi prestarea noilor servicii pentru comercianţii şi clienţii din ţara dumneavoastră, precum şi extinderea sferei de aplicare a brandului American Express şi majorarea numărului de clienţi în această regiune,” a menţionat Colin O’Flaherty, Vice-Preşedinte şi Manager General al American Express Partner Card Services pentru Rusia, CSI,  Europa Centrală şi de Est.

Despre Moldova Agroindbank

Timp de 23 ani de activitate BC “Moldova Agroindbank” SA îşi consolidează continuu poziţia pe piaţa bancară din Republica Moldova, prin performanţele sale confirmând an de an statutul de lider printre băncile comerciale. Fiind o instituţie financiar-bancară universală, Moldova Agroindbank oferă un spectru vast de produse şi servicii în moneda naţională şi în valută străină pe tot teritoriul Republicii Moldova şi pe pieţele internaţionale. Modelul unic de business orientat spre deservirea specializată şi eficientă a segmentelor de clienţi Corporativ şi Retail, de rând cu sistemele performante ale tehnologiilor informaţionale avansate, produsele şi serviciile competitive, personalul bine instruit şi reţeaua de distribuţie dezvoltată, au determinat Moldova Agroindbank să fie banca de prima opţiune pentru clienţi şi au transformat numele băncii în unul credibil, respectat şi unanim recunoscut pe piaţa bancară din Republica Moldova şi peste hotarele ţării.

Despre American Express

American Express este o companie ce prestează servicii la nivel global, oferind clienţilor acces la produse, informaţii si practici ce îmbunătăţesc calitatea vieţii şi consolidează succesul în afaceri. Începând cu anul 1997, American Express a stabilit relaţii de parteneriat cu un grup select de bănci şi instituţii financiare importante din toată lumea pentru a asigura emiterea produselor American Express şi pentru acceptarea cardurilor în reţeaua comercianţilor American Express. American Express şi-a extins şi mai mult reţeaua la nivel internaţional graţie stimulării parteneriatelor, infrastructurii globale şi brandului puternic.

Sursa: maib.md

Noutăți similare