Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Moldova Agroindbank prezintă un nou produs: depozitul „Oferta de vară”

Moldova Agroindbank prezintă un nou produs: depozitul „Oferta de vară” Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank prezintă un nou produs: depozitul „Oferta de vară”. Vara, depozitele la Moldova Agroindbank devin mai atractive.

Moldova Agroindbank deţine cel mai mare portofoliu de depozite ale persoanelor fizice dintre toate băncile comerciale din ţară. Acest lucru indică asupra atractivităţii ofertei, nivelului înalt al lichidităţii, al siguranţei şi încrederii din partea populaţiei.

În această ordine de idei, MAIB a lansat un nou depozit „Oferta de vară” - care este net superior alternativelor graţie dobînzii avantajoase, flexibilităţii, mobilităţii, siguranţei.

Depozitul „Oferta de vară” se acordă în moneda naţională la o rată a dobînzii avantajoasă de 8,5% anual. Alte condiţii atractive: dobînda se plăteşte lunar; se permit depuneri suplimentare, inclusiv la distanţă prin Internet sau Mobile-Banking, prin intermediul Terminalelor QIWI ori din alte bănci. Termenul depozitului constituie 365 zile, iar rata dobînzii este flotantă.

Oleg Paingu, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere BC „Moldova Agroindbank” SA:

„Viitorul este mult mai sigur atunci cînd ai o rezervă de bani pe care să te poţi baza şi care sunt păstraţi în siguranţă la Moldova Agroindbank. Reputaţia MAIB este unul dintre criteriile de bază care determină oamenii să păstreze banii la noi. În afară de aceasta, le oferim deponenţilor o dobîndă atractivă, consultanţă profesionistă, procedură simplă de contractare şi posibilitatea de gestionare a conturilor la distanţă.”

„Oferta de vară” este limitată, astfel îndemnăm persoanele fizice să profite de această oportunitate unică, pentru a-şi întări încrederea în viitorul sigur şi confortabil!

Soldul depozitelor persoanelor fizice depuse la Moldova Agroindbank la finele lunii mai 2014 a constituit 7,661 mln lei. MAIB deţine cota maximă a depozitelor persoanelor fizice, care constituie cca 23,2 la sută din total depozite ale populaţiei. MAIB este cel mai mare participant al Fondului de garantare a depozitelor.

Detalii despre depozitele BC „Moldova Agroindbank” SA - în filialele băncii sau la Serviciul InfoTel: 022 26 89 98.

Moldova Agroindbank. Puterea stă în noi!

Sursa: maib.md

Noutăți similare