Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Moldova Agroindbank – premiată pentru calitate, reputaţie, încredere

Moldova Agroindbank – premiată pentru calitate, reputaţie, încredere Sursa foto: maib.md

BC ”Moldova Agroindbank” SA a obţinut cele mai înalte distincţii în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, organizată de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI) pe data de 31 mai.

Astfel, MAIB a fost distinsă cu Premiul Mare – „Mercuriul de aur” la categoria “Reputaţie şi Încredere”, în cadrul concursului „Marca comercială a anului 2017” şi cu Premiului mare - „Zeiţa Calităţii”, în cadrul concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii 2017”.

Preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, Serghei Cebotari, a menţionat:

„Trofeele obţinute de MAIB confirmă reputaţia băncii, încrederea şi loialitatea câştigată şi consolidată continuu în relaţia cu clienţii şi partenerii. Totodată, premiul mare obţinut în cadrul concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii 2017” este o recunoaştere a implementării eficiente a strategiei în domeniul managementului calităţii prin oferirea produselor şi serviciilor bancare calitative care nu doar corespund, dar şi depăşesc aşteptările clienţilor noştri”.

Prezent la ceremonia de înmânare, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere, Marcel Teleucă, a declarat:

„Sunt onorat să primesc aceste trofee, care reprezintă o confirmare a eforturilor depuse de întreaga echipă a MAIB de a spori continuu nivelul de încredere al clienţilor, prestând cele mai sigure şi calitative servicii financiare.”

Marele Premiu „Mercuriul de aur” şi „Zeiţa Calităţii” sunt distincţiile supreme în cadrul concursurilor sus-menţionate şi reprezintă cea mai înaltă apreciere a mărcii comerciale autohtone în nominalizarea respectivă şi a măsurilor întreprinse în domeniul managementului calităţii. La ediţia curentă a competiţiei au participat 110 mărci comerciale naţionale, care au concurat la 13 nominalizări.

Realizările MAIB sunt recunoscute atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Astfel, în 2017, Moldova Agroindbank a fost declarată „Cea mai bună bancă comercială din Moldova” de către prestigioasele reviste internaţionale „Global Banking&Finance Review” şi „Global Finance”. Totodată, revista britanică "Capital Finance International” a desemnat MAIB drept „Banca cu cel mai mare impact social în Moldova”.

Sursa: maib.md

Noutăți similare