Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Moldova Agroindbank – partener de încredere al sectorului vitivinicol

Moldova Agroindbank – partener de încredere al sectorului vitivinicol Sursa foto: maib.md

Ziua Națională a Vinului, o sărbătoare devenită simbolică pentru țară, care își propune an de an să sprijine și să promoveze industria vitivinicolă din Republica Moldova, s-a desfășurat și în 2018 cu susținerea BC ”Moldova Agroindbank” SA, în calitate de partener general.

Sărbătoarea cu genericul ”Vin din sufletul Moldovei” a reunit mii de chișinăuieni, oaspeți ai capitalei, vizitatori din afara țării, producători de vinuri consacrați, dar și mai tineri.

Salutând participarea a 60 de vinării la cea mai mare sărbătoare națională a tradițiilor și culturii vitivinicole, Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al MAIB, a menționat că banca susține constant producătorii din domeniul vitivinicol, inspirându-le optimism și încredere în potențialul sectorului.

Optimismul de astăzi este rezultatul eforturilor enorme depuse în perioade foarte dificile de embargo. Atunci am știut să ne consolidăm, să găsim soluții împreună, să păstrăm afacerile și să transformăm provocările în oportunități. Moldova Agroindbank a fost atunci și va rămâne un partener de încredere al sectorului vitivinicol”, a declarat Serghei Cebotari din scena Pieței Marii Adunări Naționale.

Prin acest parteneriat, Moldova Agroindbank reconfirmă susținerea pentru clienții săi din viticultură și industria vinicolă și le sprijină succesul, cu produse și servicii financiare mai mult decât avantajoase.

  

Sursa: maib.md

Noutăți similare