Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Moldova Agroindbank a lansat serviciul Cash In

Moldova Agroindbank a lansat serviciul Cash In Sursa foto: maib.md

BC „Moldova Agroindbank” S.A. este banca care tradiţional implementează cele mai inovative servicii pe piaţa bancară din Republica Moldova în scopul de a fi mai aproape şi a oferi servicii tehnologizate, utile şi comode pentru clienţii săi. Implementarea sistemelor de deservire la distanţă reprezintă o modalitate de a stabili relaţii durabile şi avantajoase între bancă şi clienţii săi.

Astfel, BC „Moldova-Agroindbank” S.A a lansat serviciul Cash In – alimentarea cu numerar a conturilor de card la bancomatele băncii. Acest serviciu permite suplinirea imediată a contului de card Visa Inc şi MasterCard cu orice sumă, fără a fi percepute comisioane şi taxe adiţionale. Serviciul este disponibil pentru alimentarea contului de card MAIB în moneda naţională.

Bancomatele dotate cu serviciul Cash In sunt simple în utilizare: datorită unei noi interfeţe accesibile clienţii BC „Moldova Agroindbank” S.A. îşi vor putea suplini contul de card prin simpla introducere a numerarului necesar în bancomat. Cardul va fi alimentat imediat şi clientul îl va putea folosi în scopul necesar îndată după ce operaţiunea Cash In a fost finalizată.

Serviciul Cash In oferă flexibilitate clienţilor prin faptul că acesta este disponibil 24/24, este absolut gratuit şi nu necesită timp şi eforturi suplimentare pentru a efectua operaţiuni cu cardul.

În prezent, bancomate dotate cu serviciul Cash In sunt amplasate în oraşul Chişinău, la următoarele adrese:

1. Filiala nr.1 – str. V. Alecsandri, nr. 115;

2. Filiala nr. 4 – bd. Dacia, nr. 30/3;

3. Filiala nr.5 – str. A. Russo, nr. 63/6;

4. Magazinul “Foxmart” - bd. Moscovei, nr 5;

5. Centrul Comercial „ Grand Hall” - bd. Negruzzi 2/4;

6. Centrul Comercial „ Elat” - bd. Decebal, nr. 99”.

  

Sursa: maib.md

Noutăți similare