Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

Moldindconbank desemnat de către Mastercard – Lider pe piața cardurilor bancare 2017

Moldindconbank desemnat de către Mastercard – Lider pe piața cardurilor bancare 2017 Sursa foto: micb.md

La 6 iunie 2018, în cadrul forum-ului anual „Mastercard Day”, Moldindconbank a fost premiată cu diploma „Market Leader 2017” (Lider pe piaţa cardurilor bancare în anul 2017) de către sistemul internaţional de plăţi - Mastercard Worldwide.

Această distincție vine să confirme și să aprecieze eforturile echipei Moldindconbank îndreptate spre dezvoltarea pieței și promovarea plăților cu cardul în Republica Moldova, care în ultimii ani înregistrează o creștere accelerată.

Moldindconbank este lider recunoscut în domeniul cardurilor bancare în țară, deţinând în prezent cea mai mare cotă de piață de 37% cu un portofoliu de peste 670.000 carduri emise în circulaţie.

Aceste performanțe se datorează strategiei băncii focusate pe dezvoltarea plăților prin virament, precum și a parteneriatului dintre Moldindconbank și Mastercard, existent de peste 15 ani care continuă să surprindă deținătorii de carduri bancare cu produse noi, oportunități unice și servicii inovative, pentru a fi în pas cu exigențele tuturor clienților.

Banca vă așteaptă în cea mai apropiată subdiviziune pentru a beneficia de cardul Moldindconbank - cel mai sigur și comod instrument de plată.

Sursa: micb.md

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...