Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Moldindconbank a premiat primii câştigători ai campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”

Moldindconbank a premiat primii câştigători ai campaniei  „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!” Sursa foto: micb.md

La 16 aprilie 2015, în sediul central al BC „Moldindconbank” S.A., au fost premiaţi câştigătorii lunii martie ai campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”.

Astfel, pentru că au efectuat un transfer de bani prin intermediul oficiilor Moldindconbank, 4 clienţi norocoşi s-au ales cu mai multe premii, o călătorie pentru 2 persoane, 1 notebook şi 2 smartphone-uri. 

Premiul mare al lunii martie a revenit câştigătoarei Sotnic Tamara, căreia i-a surâs norocul de a-şi petrece o călătorie de vis împreună cu persoana dragă în una din destinaţiile preferate din Europa (bilete avia şi cazare hotel incluse).

La prima extragere au participat în total peste 20 mii de tranzacţii ale clienţilor băncii, care în luna martie au efectuat cel puţin un transfer de bani (de la 5 mii lei sau echivalentul în valută) prin orice sistem de remiteri de bani oferit de bancă.

Prezent la eveniment, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere al BC Moldindconbank S.A., a ţinut să felicite toţi câştigătorii, menţionând:

„Această campanie este unică în felul ei, căci urmăreşte scopul de a oferi familiilor din Moldova cît mai multe clipe fericite, reunindu-le cu cei dragi aflaţi peste hotare cu ajutorul unei călătorii sau comunicări video”.

Campania abia începe şi în continuare mai sunt 9 luni – 9 extrageri, care vor determina alţi norocoşi conform condiţiilor oficiale ale campaniei.

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi anii de activitate, lucru fără de care ar fi fost imposibil progresul, stabilitatea şi succesul prin generaţii!

*De menţionat că Moldindconbank este lider în Moldova la capitolul transferuri băneşti de peste hotare oferind o gamă largă de 18 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Trabex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer).

Sursa: micb.md

Noutăți similare