Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Moldindconbank a premiat câştigătorii primei etape a campaniei „Profită din Plin!”

Moldindconbank a premiat câştigătorii primei etape a campaniei „Profită din Plin!” Sursa foto: micb.md

La 08 noiembrie 2014, câştigătorii primei etape a campaniei promoţionale „Profită din Plin!”, organizată de Moldindconbank în comun cu partenerii clubului de loialitate Discount Club, şi-au ridicat premiile în cadrul unui eveniment festiv desfăşurat la sediul central al Băncii. 

Câştigătorii desemnaţi în urma extragerii din 27 octombrie 2014 au fost premiaţi cu 440 premii - certificate în valoare de la 200 lei şi pînă la 20 000 lei, ce pot fi utilizate pentru cumpărăturile efectuate la partenerii promoţiei (AquaTerra, Carpeta, Pizza Celentano, mobilă Confort, Felicia, restaurantul Flirt, Iuvas, Keramin, Lego, Matrix, Magazin Modus, Fitness Club Niagara, restaurantul Oliva, Rompetrol, restaurant&club Sargon, Starnet, Stroylux, Tagaer, Transenca-tur, cafeneaua Tucano, magazine Unimarket, magazine Vitesse&Gipfel, Zorile).

Cel mai norocos s-a dovedit a fi deţinătoarea cardului Moldindconbank - Svetlana Grosu care, achitând prin card combustibilul la partenerul Rompetrol, a câştigat în ajunul zilei sale de naştere un certificat în valoare de 20 000 lei, ce poate fi utilizat pentru o călătorie la alegere oferită de partenerul Transenca-Tur.

În total au fost premiaţi 366 de clienţi, care în perioada 01.08.2014 – 20.10.2014 au efectuat cumpărături la partenerii promoţiei cu valoare mai mare de 200 lei utilizând cardurile Moldindconbank. Totodată, 51 de clienţi fideli au câştigat mai mult de un premiu, pentru utilizarea zilnică la cumpărături a cardului Băncii – mai multe tranzacţii mai multe şanse!

Moldindconbank împreună cu partenerii promoţiei felicită toţi câştigătorii şi aduce sincere mulţumiri tuturor participanţilor, urându-le mult succes în continuare.

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi aceşti ani, lucru fără de care a fi fost imposibil progresul, stabilitatea şi succesele Băncii obţinute prin generaţii!

Nu rataţi: începând cu 21.10.2014 şi pînă la 31.12.2014, se desfăşoară Etapa II a promoţiei “Profită din plin!”, unde aveţi şansa să câştigaţi cele 439 premii rămase pentru extragere.

Vezi aici: Lista câştigătorilor campaniei „PROFITĂ DIN PLIN” – Etapa I

Sursa: micb.md

Noutăți similare