Azi: € 19,5491 lei 0,0904 $ 17,2140 lei 0,0236
Mâine: € 19,5576 lei 0,0085 $ 17,2246 lei 0,0106

Moldindconbank a oferit primul credit ipotecar „Prima Casă”

Moldindconbank a oferit primul credit ipotecar „Prima Casă” Sursa foto: micb.md

La o săptămână de la lansarea proiectului, familia Dulgher din mun. Chișinău şi-a văzut visul împlinit procurându-și propriul apartament, cu ajutorul creditului „Prima Casă” oferit de Moldindconbank!

Astăzi, noii proprietari au rămas încântaţi când au păşit pentru prima dată pragul noii locuinţe.

Ion Dulgher activează în calitate de economist, iar soția sa Claudia este manichiuristă. Fiind căsătoriți de doi ani, tinerii au locuit până acum cu chirie, iar calea spre alegerea primei case nu a fost una ușoară. Timpul liber al soților era dedicat căutării și identificării celei mai potrivite locuințe, studiind ofertele băncilor și companiilor imobiliare zile în șir.

La câteva ore după lansarea programului „Prima casă”, tânăra familie a fost prima care a depus actele pentru finanțare la filiala „Renaștere” Moldindconbank. Au optat pentru un apartament cu două camere în sectorul Ciocana, în sumă de 30 de mii de euro, aportul inițial constituind doar 3000 euro sau 10% din costul locuinței, conform condițiilor privilegiate ale programului.

„Doi tineri care sunt căsătoriți și activează în Chișinău, pot să-și strângă banii pentru prima rată dacă își propun acest scop”, a menționat dl Dulgher.

Spune și tu adio chiriei! Moldindconbank oferă resurse nelimitate pentru obținerea propriei locuințe în cadrul programului „Prima casă”. Moldindconbank te așteaptă în toate sucursalele sale!

Detalii despre program - pe pagina web www.micb.md/credit-prima-casa-ro/.

Sursa: micb.md

Noutăți similare