Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Mobiasbancă continuă finanțarea companiilor de import-export

Mobiasbancă continuă finanțarea companiilor de import-export Sursa foto: mobiasbanca.md

Mobiasbancă – Groupe Société Générale susţine continuu dezvoltarea mediului de afaceri din Moldova prin organizarea evenimentului ImpEx, ediţia 2016, desfăşurat la Chișinău în data de 4 februarie 2016. Evenimentul a întrunit oameni de afaceri din domeniul de activitate de import - export.

Evenimentul este o platformă de comunicare între companiile din domeniu şi Mobiasbancă cu scopul de a împărtăși experiența vastă în utilizarea instrumentelor de finanțare a activității de import - export. În cadrul discuțiilor interactive, reprezentanţii companiilor au avut oportunitatea să comunice direct cu Președintele Comitetului de Direcție – CEO, Ridha Tekaia, și Membrul Comitetului de Direcție, Director Comercial Corporate Banking, Elena Guzun, specialiști consacrați ai băncii în materie de Trade Finance, leasing financiar şi finanțarea din resursele Organizațiilor Financiare Internaționale.

Domnul Ridha Tekaia, în discursul său a menționat că banca, având cele mai bune practici ale Groupe Société Générale, poate oferi consultanţă profesionistă în domeniul tranzacțiilor economice internaționale şi evaluării riscurilor proiectelor de import - export.

Mobiasbancă – este prima bancă certificată standardului internaţional ISO 9001:2008 în domeniul produselor Trade Finance, recunoscută prin reţeaua extinsă de filiale Groupe Société Générale în străinătate, cu o echipă profesionistă și unica bancă din întreg sectorul bancar cu cea mai larga ofertă de finanțare din resursele Organizațiilor Financiare Internaționale.

În cadrul evenimentului, fiind unica bancă-participantă în programul MoSEFF (linia de finanţare a Proiectelor de Eficiență Energetică și Energii Regenerabile în Republica Moldova), Mobiasbancă a oferit oamenilor de afaceri consultanţă în domeniul eficienței energetice şi a prezentat avantajele acesteia cu suportul reprezentanților Programului MoSEFF în Republica Moldova.

De asemenea, participanţii la eveniment au avut posibilitatea să se înscrie gratuit la un curs de instruire la distanță „Introduction to Trade Finance”, oferit de Mobiasbancă prin intermediul Programului de Facilitare a Comerțului (TFP) al Băncii Europene de Reconstrucții și Dezvoltare (BERD).

Mobiasbancă va continua să susțină mediul de afaceri și să ofere tot suportul și expertiza sa pentru finanțarea activităților de import - export.

  

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare