Azi: € 19,2765 lei 0,0506 $ 17,6783 lei 0,0301

MAIB şi CNOS invită amatorii sportului la OLYMPIC FEST 2018

MAIB şi CNOS invită amatorii sportului la OLYMPIC FEST 2018 Sursa foto: maib.md

Susţinătorii unui mod activ de viaţă sunt aşteptaţi pe data de 19 mai la cea mai grandioasă sărbătoare sportivă a anului - Olympic Fest. Evenimentul este organizat de Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv cu suportul partenerului general BC ,,Moldova Agroindbank" SA. 

Preşedintele CNOS, Nicolae Juravschi, a menţionat în cadrul unei conferinţe de presă că cea de-a 27-a ediţie a Olympic Fest 2018 vine cu câteva noutăţi sportive: competiţii de volei şi basket, dar şi o multitudine de probe sportive pentru toate categoriile de vârstă. "Cele 10 mii de tricouri pregătite pentru participanţi cât şi numeroasele cadouri îşi vor găsi cu siguranţă stăpânii," a subliniat Nicolae Juravschi.

Prezent la conferinţă, Eugeniu Josan, membru al Comitetului de Conducere al MAIB, a menţionat că banca susţine evenimentul de mai mulţi ani deja, inclusiv prin prezenţa la numeroase probe sportive, echipa de fotbal MAIB fiind un exemplu elocvent în acest sens. "Avem un parteneriat de lungă durată cu CNOS, prin intermediul căruia promovăm un mod activ şi sănătos de viaţă. Ne bucurăm că în ultimii ani, Olympic Fest a devenit o sărbătoare care reuşeşte să adune familii întregi, ceea ce denotă impactul pozitiv al acestui eveniment," a specificat Eugeniu Josan. 

Olympic Fest 2018 va avea loc pe data de 19 mai începând cu orele 09:00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Startul tradiţionalei Curse Olimpice va fi dat la orele 10:00. De asemenea, toţi doritorii vor avea posibilitatea să practice diverse genuri de sport: tenis, taekwondo, box, fotbal, judo, badminton, handball, etc. 

Programul include şi diverse competiţii interesante pentru întreaga familie: Campionatul părinţilor la alergat cu cărucioare şi la schimbat scutece, Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea, Campionatul copiilor la alergat cu cărucioare, la mers cu bicicleta şi trotineta.
O tombolă cu premii va încheia programul sportiv. 

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe olympic.md.

  

Sursa: maib.md

Noutăți similare