Azi: € 19,4692 lei 0,0788 $ 16,9867 lei 0,0165

Microinvest oferă credite pentru afaceri de până la 500.000 de lei fără gaj

Microinvest oferă credite pentru afaceri de până la 500.000 de lei fără gaj Sursa foto: microinvest.md

Compania Microinvest creditează întreprinderile mici din Republica Moldova din 2003 și este unul dintre liderii acestui segment. În tot acest timp Microinvest a acordat împrumuturi pentru zeci de mii de clienți și știe ce este important pentru ei.

Perioada sărbătorilor este perioada în care cheltuielile sunt mai mari, atât pentru persoanele fizice cât și pentru afaceri. De aceea, anume acum Microinvest vine cu o ofertă unică - credite pentru dezvoltarea afacerilor de până la 500 000 de lei fără gaj.

"Potrivit clienților noștri, oferirea gajului încetinește foarte des procesul de obținere a unui credit, totodată deținătorii de mici afaceri uneori pur și simplu nu pot oferi un gaj pentru suma necesară. Anume din acest considerent am elaborat o ofertă cu privire la gaj, care soluționează această sarcină pentru o anumită categorie de clienți", a menționat Olga PodfigurnaiaȘef al departamentului clienți business în cadrul Microinvest.

Tehnologia Microinvest este maxim orientată spre client, de aceea compania pune accentul pe viteza și eficiența procesului de finanțare. Puteți completa o cerere de împrumut online, accesînd site-ul microinvest.md, după care expertul în creditare Vă va contacta și va conveni o întâlnire cu Dvs. În 24 de ore veți primi deja decizia companiei.

Microinvest manifestă o abordare responsabilă în procesul de creditare. Scopul companiei este să dezvolte afacerile, dar să nu supra îndatoreze oamenii de afaceri cu plăți lunare excesive pentru rambursarea împrumuturilor. Microinvest analizează activitatea clienților săi și face cunoștință personal cu fiecare din ei. Compania vede situația reală, iar acest lucru îi permite să ofere astfel de sume fără gaj.

Microinvest vă invită și pe Dvs. să beneficiați de oferta specială, completând cererea online pe microinvest.md sau să vizitați una dintre cele 12 filiale din întreaga țară. Echipa Microinvest de experți profesioniști, tineri și activi în domeniul creditării Vă va ajuta să obțineți un împrumut rapid, fără prea multe documente și în volumul necesar.

Microinvest este o companie de micro finanțare cu capital străin, care activează pe teritoriul Republicii Moldova din 2003. Compania este un partener de încredere pentru întreprinderile mici, oferind clienților finanțare flexibilă și la timp. 

Microinvest – un partener de încredere.

Sursa: microinvest.md

Noutăți similare

Istorii creditare: cum poți obține ce-ți dorești aici și acum?

Dorințele nu coincid cu posibilitățile? Nu și în cazul lui Ruslan Munteanu. Originar din satul Botnărești, raionul Anenii Noi, Dl Munteanu întotdeauna știe exact ce-și dorește. E căsătorit, are trei copii și o casă moștenită de la părinți într-un loc pitoresc ...