Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

MAIB te îndeamnă să facem mişcare şi să devenim împreună mai prietenoşi cu mediul

MAIB te îndeamnă să facem mişcare şi să devenim împreună mai prietenoşi cu mediul Sursa foto: maib.md

Echipa MAIB a decis să reducă la maximum consumul de hârtie şi să evite treptat utilizarea pet-urilor şi ambalajelor din plastic. Iniţiativa este parte a strategiei Moldova Agroindbank de responsabilitate socială corporativă a companiei, orientată pentru a proteja mediul şi a reduce impactul nostru asupra schimbărilor climaterice. Iar asta, pentru că ne pasă!

Sâmbătă, 28 septembrie, echipa MAIB va planta copaci la Valea Morilor şi va amenaja căsuţe pentru păsări, va participa la lecţii valoroase despre mediul înconjurător şi va face mişcare alături de olimpicii ţării şi de toţi pasionaţii de sport la Olympic EcoFest, eveniment organizat pentru al cincilea an consecutiv de Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv, al cărui partener este Moldova Agroindbank.

Echipa MAIB vă invită cu mic şi mare, familii şi prieteni, începând cu ora 10:00 la o generoasă doză de mişcare în aer liber la Valea Morilor, la activităţi sportive precum alergat, badminton, volei pe plajă, mini-fotbal, tenis, escaladă, yahting, sup surfing, jocuri de dame, şah, la masterclass-uri, activităţi de salubrizare, ateliere de pictură etc., activităţile având scopul de a ne sensibiliza asupra necesităţii crescute de a fi mai prietenoşi cu mediul înconjurător. De altfel, sloganul Olympic EcoFest este: Practicăm sportul într-un mediu curat.

Evenimentul este parte a activităţilor dedicate Săptămânii Europene a Sporturilor.

 

Duminică, 29 septembrie, 50 de angajaţi ai MAIB vor participa la Maratonul Internaţional Chişinău, unde, alături de toţi cei pasionaţi de mişcare, vor alerga cursele de 1,5km, 5km, 10km, 21km şi 42km. Implicit, 10 angajaţi vor alerga cursa Run for children, susţinând cauza caritabilă a „CCF Moldova”, pentru că fiecare copil merită şi trebuie să crească în familii şi să nu cunoască drama instituţionalizării în orfelinate.

Echipa MAIB le doreşte clienţilor săi un weekend în mişcare, într-un mediu curat şi sănătos, plin de emoţii pozitive, iar de luni, 30 septembrie, toate sucursalele şi agenţiile Moldova Agroindbank vor fi din nou la dispoziţia clienţilor, pentru a oferi cele mai avantajoase servicii şi produse bancare.

Sursa: maib.md

Noutăți similare