Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

MAIB s-a alăturat campaniei de informare ”Învață! Dă sens banilor”, lansată de BNM și CNPF

MAIB s-a alăturat campaniei de informare ”Învață! Dă sens banilor”, lansată de BNM și CNPF Sursa foto: maib.md

Unele decizii le iei mai greu, pentru că nu-ți sunt prea clare anumite noțiuni financiare, cum ar fi ”DAE” sau ”dobânda anuală efectivă”, care este diferența dintre ”un card de debit” și ”un card de credit”, ce reprezintă ”inflația” sau ce include ”sistemul financiar”? 

Întrucât omul cât trăiește învață, acum ai o oportunitate în plus să nu te oprești din învățat informându-te din materialele campaniei ”Învață! Dă sens banilor”. 

Campania de informare este lansată de Banca Națională a Moldovei (BNM) şi Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) și este sprijinită inclusiv de Moldova Agroindbank.

Săptămânal, pe parcursul a două luni, pe paginile web și de Facebook ale BNM, CNPF și Expert-Grup, pe pagina dedicată proiectului ”Învață! Dă sens banilor” și pe pagina de Facebook a Moldova Agroindbank vor fi publicate informații valoroase din domeniul educației financiare: explicații, infografice, concursuri la subiectele abordate.

”Echipa MAIB înțelege necesitatea unui nivel mai înalt de educație financiară și investim în promovarea acesteia. Anul trecut am desfăşurat zeci de lecţii de educaţie financiară în care în calitate de auditoriu au fost preşcolari, elevi, liceeni, studenţi sau tineri. În anul curent avem planuri și mai mărețe, iar prin campania BNM și CNPF ”Învață! Dă sens banilor” ne unim eforturile pentru a crește gradul de informare privind noțiunile financiare”, a declarat Victoria Koroli, Șef al Direcției PR și Comunicare Corporativă a MAIB.

Puterea stă în educația financiară!

Sursa: maib.md

Noutăți similare

MULȚUMESC

Astăzi, în ziua de 31 ianuarie 2024, echipa bancamea.md dorește să spună MULȚUMESC tuturor oamenilor frumoși care au făcut ca acest proiect ...