Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

MAIB prelungește termenul de valabilitate a tuturor tipurilor de carduri care expiră

MAIB prelungește termenul de valabilitate a tuturor tipurilor de carduri care expiră Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank informează clienții deținători de carduri despre prelungirea GRATUITĂ a termenului de valabilitate până la 30.06.2020 pentru toate cardurile bancare emise de MAIB, care au expirat sau expiră în intervalul de timp februarie – mai 2020. În acest fel, deţinătorii tuturor cardurilor VISA, MASTERCARD și AMEX emise de MAIB: de debit și credit, carduri business, carduri virtuale vor putea continua utilizarea cardurilor existente, evitând deplasările la sucursalele băncii în scopul reemiterii acestora.

Puteți utiliza în continuare cardul bancar pentru orice tip de tranzacții: retragere sau alimentare numerar la bancomate, cumpărături în mediul virtual sau la POS terminale prin metoda contactless, achitări prin intermediul platformei Internet Banking și aplicației mobile MAIBank. Cardurile vor fi în continuare valabile pentru transferurile bănești P2P și T2C.

Pentru siguranța Dvs., MAIB recomandă ca în această perioadă să optați pentru achitările cu cardul prin intermediul terminalelor POS, în regim contactless (doar prin apropierea cardului de terminal) și să evitați utilizarea bancnotelor.

Aveţi grijă de Dvs. și de cei dragi, pentru că sănătatea este o prioritate. Folosiţi serviciile digitale ale MAIB. Descărcând  gratuit aplicaţia MAIBank direct pe smartphone din magazinul de aplicaţii, aveți la îndemână o bancă întreagă în telefonul mobil.

Pentru detalii și suport, echipa MAIB este la dispoziția clienților săi 24/7 la numărul scurt 1313, Contact Center.

Sursa: maib.md

Noutăți similare