Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

MAIB optimizează programul de primire a plăţilor în numerar de la persoanele fizice

MAIB optimizează programul de primire a plăţilor în numerar de la persoanele fizice Sursa foto: bancamea.md

Moldova Agroindbank aduce la cunoştinţă că, în scopul asigurării confortului şi operativităţii în deservire la ghişeele băncii, a optimizat programul de primire de către filialele şi agenţiile băncii a plăţilor în numerar de la persoanele fizice în favoarea furnizorilor de servicii şi altor beneficiari. 

Astfel, începînd cu 28 septembrie 2015, incasarea de la populaţie a plăţilor în numerar în favoarea furnizorilor de servicii şi altor beneficiari la ghişeele băncii se va efectua conform următorului program.

La filialele băncii:

- în zilele de luni pînă vineri: de la ora 14.00 pînă la finalizarea programului de lucru cu clienţii persoane fizice;

- în ziua de sîmbătă: pe tot parcursul programului de lucru cu clienţii persoane fizice.

La agenţiile băncii:

- în zilele de luni pînă sîmbătă: pe tot parcursul programului de lucru cu clienţii persoane fizice.

Cu acest prilej, MAIB informează clienţii despre posibilitatea utilizării sistemului de deservire la distanţă - Internet Banking M@IB, care permite efectuarea unui spectru larg de operaţiuni bancare, inclusiv transfer de bani către persoane terţe, achitarea serviciilor comunale, etc., de la computer, de la telefonul mobil sau tabletă. Serviciile de achitare a utilităţilor comunale sunt gratuite.

De asemenea, la dispoziţia clienţilor banca a dotat cu utilaj modern, inclusiv cu bancomate cash-in/cash-out 5 centre de autoservire 24 din 24 şi 37 zone de autoservire în incinta filialelor, unde pot fi efectuate operaţiuni bancare de sine stătător - operativ, sigur şi comod.   

Pentru mai multe informaţii apelaţi serviciul Call Center (373) 22 268 999 sau vizitaţi site-ul băncii: www.maib.md.

Sursa: maib.md

Noutăți similare