Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

MAIB lansează pe piaţă soluţii pragmatice pentru un viitor mai sigur al populaţiei

MAIB lansează pe piaţă soluţii pragmatice pentru un viitor mai sigur al populaţiei Sursa foto: maib.md

Încrederea în viitorul sigur şi confortabil vine din lucruri pragmatice. De exemplu, din economiile făcute astăzi - dacă sunt depuse într-o bancă sigură şi profitabilă. Moldova Agroindbank răspunde acestei paradigme, de aceea se bucură de cea mai mare încredere din partea populaţiei.

Banca este receptivă la aşteptările deponenţilor, indiferent de statutul lor social, de funcţia deţinută, de vârstă... Iar pentru a oferi mai multe oportunităţi deponenţilor din diverse categorii de vârstă, banca a lansat pe piaţă trei produse unice - depozitele  „CAPITAL+”; „JUNIOR INVEST” şi „SENIOR CLASIC”.

„CAPITAL+” - graţie acestui tip de depozit, persoanele care nu au atins vârsta de pensionare obţin posibilitatea de a acumula bani pentru a-şi asigura independenţa financiară, deci un trai decent, la vârsta onorabilă. Acest tip de depozit se distinge prin condiţii foarte flexibile şi multiple avantaje suplimentare. Este conceput pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 41 şi 60 de ani, totodată de acest produs poate beneficia orice client al băncii.

„JUNIOR INVEST” este creat pentru copii, fiind destinat minorilor de la 1 an până la atingerea majoratului. Depozitul, de asemenea, are un şir de avantaje care determină atractivitatea acestuia pe piaţa depozitelor bancare din ţară.

„SENIOR CLASIC” - este destinat persoanelor care au atins vârsta de pensionare şi preferă să păstreze banii într-o bancă sigură, cu reputaţie ireproşabilă.

Serghei CEBOTARI, Preşedintele Moldova Agroindbank, a îndemnat oamenii să depună bani la MAIB, pentru a profita de siguranţa păstrării lor şi de venituri suplimentare din dobândă:

„Mă bucur să anunţ că noile depozite deja sunt disponibile la toate filialele Moldova Agroindbank. Am ţinut cont de aşteptările şi preferinţele clienţilor de diferite vârste - fie că sunt persoane tinere şi active, sau de vârstă mai onorabilă, fie că sunt copii - pentru toţi am găsit soluţii pragmatice, comode, care le dau încrederea pentru un viitor mai sigur.”

Modova Agroindbank este demnă de încrederea oamenilor. Aproape fiecare al patrulea deponent din sistemul bancar al Republicii Moldova şi-a încredinţat depunerile băncii comerciale Moldova Agroindbank. Depunătorii preferă MAIB  pentru că este sigură, iar depozitele sunt profitabile, având condiţii flexibile.

Detalii despre depozitele BC „Moldova Agroindbank” SA - în filialele băncii sau la Serviciul InfoTel: 022 26 89 98.

Moldova Agroindbank. Puterea stă în noi!

Noutăți similare