Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

MAIB aduce plus de autonomie şi comoditate bancară într-o reţea de magazine din capitală

MAIB aduce plus de autonomie şi comoditate bancară într-o reţea de magazine din capitală Sursa foto: maib.md

Cu sprijinul Moldova Agroindbank, în hypermarketul Velmart din str. Constantin Brîncuşi nr. 3 a fost amenajată o zonă de autoservire, în care deţinătorii de carduri bancare pot procesa în mod autonom cumpărăturile, fără implicarea unui operator de ghişeu sau a sta la cozi. Soluţia este o premieră pentru Republica Moldova, dar apreciată deja în Europa pentru avantajele oferite clienţilor.

Zona de autoservire include 6 POS-terminale de plată de la Moldova Agroindbank.

Pentru efectuarea achitării, clientul urmează să scaneze codul de bare al fiecărui produs, să selecteze la final modulul „Achitare” şi să apropie cardul bancar de terminalul de plată pentru procesarea achitării.

În dependenţă de numărul produselor, procesul de achitare prin zona de autoservire poate dura de la 10 la 40 secunde. Simplu. Comod. Rapid.

„Strategic, ne propunem să implementăm mai multe proiecte de digitalizare, care să contribuie la simplificarea operaţiunilor în viaţa de zi cu zi a deţinătorilor de carduri, inclusiv a clienţilor Moldova Agroindbank, la reducerea timpului de procesare a unor operaţiuni şi adăugarea confortului utilizând produsele MAIB. Ne străduim să oferim viteză, calitate şi plus de utilitate în produsele şi serviciile bancare, să diversificăm portofoliul acestora, pentru că satisfacţia clienţilor MAIB este o prioritate”, a menţionat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere, Moldova Agroindbank.

„Proiectul zonelor de autoservire este un succes în reţelele de magazine din exterior şi sunt ferm convins că va aduce doar beneficii în ţara noastră. Pentru clienţii Velmart timpul este foarte preţios, iar soluţia pe care o oferim răspunde exigenţelor unui hypermarket modern. Ne propunem să extindem proiectul şi în celelalte magazine Velmart, iar ulterior şi în reţeaua „Green Hills”, a declarat Grigore Malai, directorul general al reţelei „Velmart” si „Green Hills Market”

În sucursalele MAIB clienţii pot oricând solicita un card bancar Mastercard, Visa sau American Express pentru cumpărături rapide şi comode.

Sursa: maib.md

Noutăți similare