Azi: € 19,6212 lei 0,1157 $ 16,6303 lei 0,0035

MAIB acordă credite EU4Business–BERD pentru IMM – cu porţiune de grant şi consultanţă internaţională

MAIB acordă credite EU4Business–BERD pentru IMM – cu porţiune de grant şi consultanţă internaţională Sursa foto: maib.md

Ai o afacere pe care vrei să o dezvolţi, să o extinzi, să-i creşti capacitatea?

Vrei să modernizezi tehnologiile şi să sporeşti calitatea produsului finit? Îţi propui să cucereşti noi pieţe de desfacere a afacerii tale, cum ar fi cea a Uniunii Europene? Iar, în plus, să beneficiezi şi de grant pentru afacerea ta?

Optează pentru un credit EU4Business-BERD la Moldova Agroindbank, din resursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi a Uniunii Europene.

Creditele sunt destinate întreprinderilor micro, mici şi mijlocii din ţară care îşi propun să investească în dezvoltarea/ extinderea afacerii, a volumului şi capacităţii de producţie, în proiecte de eficienţă energetică, producerea şi utilizarea energiilor regenerabile etc.

Avantajele creditării EU4Business-BERD rezidă în:

  • condiţii atractive de creditare: până la 100% din costul proiectului investiţional, fără TVA, maximum 3 milioane EUR, pe un termen de până la 72 luni, cu o rată a dobânzii de doar 5,5-6%;
  • componentă de grant din partea Uniunii Europene în valoare de 10-15% din suma finanţării;
  • perioadă de graţie;
  • flexibilitate pentru diverse necesităţi investiţionale;
  • consultanţă din partea experţilor internaţionali;
  • asistenţă şi suport în procesul de creditare din partea specialiştilor MAIB.

„De mult timp ne propuneam să achiziţionăm un autocamion TIR, pentru a ne creşte capacitatea de transportare internaţională. Am solicitat la MAIB un credit EU4Business-BERD şi în scurt timp am obţinut şi creditul, şi camionul l-am procurat, şi de componenta de grant am beneficiat, pe care am şi reinvestit-o în afacere. Nu m-am aşteptat să fie atât de simplu să beneficiezi de finanţare din surse internaţionale, deşi înţeleg că în mare parte aceasta se datorează asistenţei profesioniste şi consultanţei de care m-am bucurat la Moldova Agroindbank”, spune Andrei Tulea, directorul „New Metal Construct”, unul dintre clienţii MAIB care au simţit deja avantajele creditării EU4Business-BERD.

Alege chiar azi să dezvolţi IMM prin finanţare din surse internaţionale şi aliniază-ţi procesele tehnologice şi de business la cele mai înalte standarde de calitate.

Vizitează pentru creditare avantajoasă cea mai apropiată sucursală a Moldova Agroindbank.

Sursa: maib.md

Noutăți similare