Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

MAIB a fost premiată pentru promovarea iniţiativei olimpice

MAIB a fost premiată pentru promovarea iniţiativei olimpice Sursa foto: maib.md

Compania Visa, partenerul oficial al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice pe parcursul ultimilor 30 de ani, a apreciat la finele anului curent cele mai active bănci comerciale în domeniul promovării iniţiativei olimpice.

Astfel, în contextul celui mai mare eveniment sportiv al anului 2016 – Jocurile Olimpice de la Rio, Moldova Agroindbank în parteneriat cu Visa a derulat, în perioada 25 februarie - 24 mai, campania promoţională „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice!”.

La finalul campaniei, în afară de premiul mare – o călătorie la Jocurile Olimpice de la Rio, MAIB a mai oferit 50 de premii – mingi şi rucsacuri originale tuturor câştigătorilor concursului.

“MAIB acordă o atenţie deosebită investiţiilor pe termen lung în domeniile care contribuie în mod direct la promovarea competiţiei, performanţei şi a modului sănătos de viaţă. De aceea, cu prilejul Jocurilor Olimpice din acest an n-am ezitat să demarăm o campanie în parteneriat cu Visa pentru a promova multiplele avantaje atât ale sportului, cât şi ale cardurilor Visa”, a spus Oleg Paingu, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al MAIB.

În mod tradiţional MAIB susţine diverse echipe sportive din ţară, spartachiade între angajaţii sectorului bancar, campionate desfăşurate în scopuri caritabile.

Sursa: maib.md

Noutăți similare