Azi: € 19,4009 lei 0,0936 $ 17,6277 lei 0,0665
Mâine: € 19,6051 lei 0,2042 $ 17,6122 lei 0,0155

MAIB a felicitat deţinătoarea cardului VISA cu nr. 1.000.000

MAIB a felicitat deţinătoarea cardului VISA cu nr. 1.000.000 Sursa foto: maib.md

Acum două săptămâni întrebarea era oare cine este clientul care va deveni deținătorul cardului VISA de la Moldova Agroindbank cu numărul 1.000.000. Cert este că unul dintr-un milion este fiecare client care a solicitat şi se bucură de avantajele unui asemenea card.

Clientul căruia i-a revenit cardul VISA cu numărul 1.000.000 este Galina Neagu din satul Manta, Cahul. Norocoasa deţinătoare a cardului aniversar a optat pentru un card VISA prin intermediul căruia să-şi gestioneze mai eficient economiile şi să le păstreze în siguranţă, să efectueze plăţi rapide, contactless, atât în ţară, cât şi peste hotare.

„Am ales banca MAIB fiindcă este puternică şi mă pot baza pe ea. Am decis să-mi deschid un card ca să-mi păstrez banii în siguranţă”, a declarat clienta, surprinsă de tortul şi atmosfera de sărbătoare.

Surpriza a fost întregită de faptul că clientei i-a fost emis gratuit un card VISA Platinum, util pentru călătoriile în străinătate, care include asigurare şi asistenţă peste hotare, Serviciul Concierge, două vizite gratuite în saloanele Lounge Key, săli de aşteptare în aeroporturi.

Iar pentru mai multe emoţii frumoase, MAIB i-a transferat un premiu în mărime netă de 20.000 lei nemijlocit la contul de card.

Ce trebuie să ştii despre cardul VISA de la MAIB:

  • poate fi solicitat de la vârsta de 14 ani, la prezentarea buletinului de identitate şi cu acordul părinţilor;
  • dacă ai până la 30 de ani, la MAIB obţii un card VISA gratuit, fără taxe sau comisioane;
  • cu cardul VISA de la MAIB achiţi în ţară şi peste hotare, la comercianţii care afişează sigla VISA;
  • datorită tehnologiei contactless, procesul de achitare cu cardul durează doar câteva secunde – ai atins şi ai achitat;
  • la MAIB poţi alege un card VISA de tip debit sau credit, Classic sau din categoria Premium – Gold, Platinum;
  • cardul poate fi comandat online sau în orice sucursală a Moldova Agroindbank, iar cardul VISA Instant îl obţii imediat cum l-ai solicitat.

Ai nevoie de un card? Solicită un card VISA la Moldova Agroindbank şi descoperă avantajele cardului tău bancar.

Sursa: maib.md

Noutăți similare