MAIB a extins accesul la serviciile bancare oferite la distanţă

MAIB a extins accesul la serviciile bancare oferite la distanţă Sursa foto: maib.md

Economia de timp şi de bani a devenit o necesitate în lumea competitivă în care trăim, inclusiv în domeniul bancar. Iar ea poate fi atinsă prin utilizarea tehnologiilor şi inovaţiilor informaţionale. Una din aceste forme este deservirea bancară la distanță, care adaugă noi facilități clienţilor și scăderi de costuri.

Tot mai mulți persoane folosesc serviciile bancare la distanță, iar cea mai mare contribuţie în promovarea acestora continuă să fie realizată de BC „Moldova Agroindbank” SA care a creat prima „filială virtuală” în Moldova. În prezent MAIB prestează servicii bancare la distanţă prin intermediul celor peste 200 bancomate, inclusiv bancomate cash in/cash out, precum şi printr-un sistem performant de internet-, mobile- şi sms-banking.

Recent, MAIB şi-a extins şirul canalelor de acces la serviciile bancare la distanţă, oferind clienţilor posibilitatea de a-şi suplini conturile curente, de depozit, de credit sau overdraftul la contul de card ori datoriile la cardul de credit, direct de la terminalele de plată cash-in Run Pay şi RunPay Mini. Acestea au completat lista terminalelor unde clienţii MAIB pot efectua tranzacţii cu conturile sale bancare - QIWI, MMPS, Moldcell. Astfel, oriunde pe teritoriul Republicii Moldova veţi vedea un terminal al partenerilor Moldova Agroindbank, profitaţi sigur de această modalitate simplă şi rapidă de a vă administra conturile bancare.

Efectuarea operaţiunilor bancare prin intermediul terminalelor de plată uşurează mult administrarea bugetelor personale ale clienţilor, avînd în vedere reţeaua foarte extinsă a terminalelor pe tot teritoriul Republicii Moldova, inclusiv oraşe şi localităţi rurale.

La moment, funcţionează peste 2000 terminale şi puncte de vânzări care pot fi utilizate pentru administrarea conturilor bancare ale clienţilor.

Lista terminalelor cash-in RunPay/PayMaster şi RunPay Mini: paymaster.md/adres_ro şi paymaster.md/adres_ru.

Lista terminalelor QIWI: qiwi.md/md/private/address/

Lista terminalelor MMPS: mmps.md

Lista terminalelor Moldcell: moldcell.md/rom/terminale şi punctelor de vânzări: moldcell.md/rom/private/about/pos-search

Detalii la Serviciul Call Center: 022-26-89-99.

Sursa: maib.md

Noutăți similare