Azi: € 20,2040 lei 0,0367 $ 17,0548 lei 0,0080

Mai mulţi parteneri ai proiectului Pay&Save de la Moldova Agroindbank

Mai mulţi parteneri ai proiectului Pay&Save de la Moldova Agroindbank Sursa foto: paysave.md

Proiectul de loialitate Pay&Save completează lista partenerilor cu încă 3 companii reprezentative de la noi din ţară: Fitness Club Niagara, compania Auto Mall şi magazinul Viggo. Astfel, achitând produsele şi serviciile cu un card Moldova Agroindbank la partenerii noi ai proiectului, clienţii primesc cashback garantat!

“Fitness club Niagara” activează de 11 ani pe piaţă şi este unul dintre cele mai mari centre de sport din Moldova. Localul oferă o gamă largă de servicii, de o calitate înaltă: săli de antrenamente / tenis / Kids Club, spa&beauty şi un fitness restaurant.

Un alt partener al proiectului a devenit furnizorul de produse pentru autoturisme și camioane pe piața din Republica Moldova - compania AUTO MALL, care propune clienţilor piese auto de calitate la prețuri accesibile.

Iar în magazinul “Viggo” clienţii găsesc haine pentru bărbaţi, din țesături naturale, confortabile și stilate. În acest sens, la partenerii noi ai proiectului Pay&Save, clienţii primesc cashback de 1% la fiecare tranzacţie cu cardul MAIB.

Programul de loialitate Pay&Save este destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Astfel, achitând cumpărăturile cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienţii primesc cashback garantat la fiecare plată.

Săptămânal sunt adăugate oferte şi parteneri noi. Lista completă a partenerilor Pay&Save şi valoarea cashback-ului oferit de fiecare partener este disponibilă pe pagina web a proiectului www.paysave.md.

Sursa: paysave.md

Noutăți similare