Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

„Lunch card de la MAIB” - avantajele tichetelor de masă electronice

„Lunch card de la MAIB” - avantajele tichetelor de masă electronice Sursa foto: maib.md

Primii peste 700 de angajaţi a mai multor companii se bucură de avantajele tichetelor de masă electronice emise de Moldova Agroindbank. 

Deţinătorii tichetelor de masă electronice efectuează deja cumpărături în cele 33 puncte de comercializare a produselor alimentare, reţeaua de magazine Linella din Chişinău, Bălţi, Sângerei, Durleşti şi Cricova. În plus, cele mai mari reţele de supermarketuri şi restaurante şi-au anunţat disponibilitatea de a se alătura proiectului lansat de MAIB, astfel încât reţeaua de acceptare a tichetului de masă „Lunch Card de la MAIB” va fi în continuă creştere.

În timp ce confortul şi satisfacţia clienţilor este primordială pentru Moldova Agroindbank, acestora li se oferă următoarele avantaje cu „Lunch Card de la MAIB”:

  • Toate tichetele de masă electronice sunt dotate cu tehnologia contactless fapt  ce permite efectuarea plăţilor pentru produsele alimentare doar printr-o simplă atingere a cardului de POS-terminal.
  • Absolut fiecare leu (restul din fiecare cumpărătură) poate fi utilizat la efectuarea plăţilor pentru produse alimentare, comparativ cu tichetele de masă emise pe suport de hârtie.
  • Banii transferaţi pot fi utilizaţi pentru achitarea unei sau mai multor cumpărături.
  • Banii transferaţi pot fi cumulaţi până la 6 luni de zile şi utilizaţi pentru procurarea produselor alimentare.
  • Fiecare tranzacţie efectuată cu „Lunch card de la MAIB”poate fi monitorizată prin internet-banking, mobile-banking şi la bancomatele băncii
  • Soldul contului de card poate fi verificat gratuit prin internet-banking, mobile-banking şi la bancomatele băncii.

BC “Moldova Agroindbank” SA a obţinut licenţa pentru emiterea tichetelor de masă pe suport electronic. Astfel, MAIB a devenit prima bancă, dar şi prima companie autohtonă, care oferă angajatorilor un instrument comod ce le va permite să ofere beneficii extra-salariale angajaţilor.

Conform Legii privind tichetele de masă, companiile pot acorda angajaţilor tichete de masă în valoare de până la 45 lei pentru fiecare zi lucrătoare, sumele nefiind supuse taxării nici pentru angajatori şi nici pentru angajaţi.

Informaţii suplimentare cu privire la „Lunch Card de la MAIB” atât pentru deţinătorii de tichete de masă pe suport electronic cât şi pentru angajatori pot fi obţinute la serviciul Call Center la numărul de telefon 022 268 999.

Lista magazinelor Linella care acceptă „Lunch Card de la MAIB” poate fi consultată aici. Locaţiile comerciale, cât şi casele acestora care acceptă tichetele electronice de masă „Lunch Card de la MAIB” sunt identificate prin prezenta stickerului informativ care poate fi vizualizat aici.

Sursa: maib.md

Noutăți similare