Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Leul moldovenesc poate fi tranzacționat la 150 de sucursale ale Băncii Transilvania din 6 orașe din România

Leul moldovenesc poate fi tranzacționat la 150 de sucursale ale Băncii Transilvania din 6 orașe din România Sursa foto: bancamea.md

La sediile Băncii Transilvania din Cluj-Napoca, București, Iași, Suceava, Botoșani si Timișoara – în total, 150 de sucursale și agenții - se pot efectua de acum înainte următoarele operațiuni cu numerar în lei moldovenești: schimb valutar la casa de schimb, retrageri și depuneri de bani.

În cazul schimbului valutar, paritatea leu românesc/leu moldovenesc poate fi aflată atât la sediile BT din localitățile menționate, cât și online, pe site-ul băncii.

Leul moldovenesc este cea de a 10-a valuta tranzacționată la casele de schimb de către Banca Transilvania, anunță site-ul instituției financiare din România.

Recent, Banca Națională a Moldovei a anunțat despre faptul că în urma unei colaborări cu BCR și Banca Transilvania, leul moldovenesc trece Prutul. BNM anunța că cele 2 bănci vor efectua tranzacții cu leul moldovenesc, atât numerar cât și fără numerar.

Vedeți în continuare un printscreen de pe site-ul Băncii Transilvania referitor la cursul de schimb MDL:RON - un leu moldovenesc era cumpărat de către Banca Transilvania cu 0,23 RON și vândut cu 0,25 RON.

Sursa: bancatransilvania.ro

Noutăți similare