Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Leonid Talmaci este oficial președinte al Comitetului de conducere al Moldindconbank

Leonid Talmaci este oficial președinte al Comitetului de conducere al Moldindconbank Sursa foto: vipmagazin.md

În baza deciziei Consiliului Băncii, începând cu astăzi, 20 ianuarie 2015, funcţia de preşedinte al Comitetului de conducere al Moldindconbank va fi exercitată de către domnul Leonid Talmaci, anunță un comunicat plasat pe site-ul instituției financiare

Leonid Talmaci succede în această funcție pe doamna Svetlana Banari, care a condus Moldindconbank mai bine de 7 ani. Banca anunță că doamna Svetlana Banari își va continua activitatea în cadrul băncii, prin exercitarea atribuțiilor în calitate de consilier al președintelui Consiliului băncii.

Aceste remanieri au scopul de a consolida succesele obţinute în ultimii ani şi de a crea noi oportunități pentru dezvoltarea în continuare a băncii.

Amintim că la sfârșitul lunii decembrie al anului precedent, Consiliul de administraţie al Moldindconbank a depus la Banca Naţională a Moldovei (BNM) pachetul necesar de documente pentru noul preşedinte al Comitetului de Conducere al băncii – Leonid Talmaci. Candidatura domnuui Talmaci a fost aprobată ulterior de către regulator.

Sursa: micb.md

Noutăți similare