Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Începe primăvara la tine acasă!

Începe primăvara la tine acasă! Sursa foto: bcr.md

BCR Chișinău te ajută să transformi visele în realitate, oferindu-ți creditul ipotecar Rezidențial BCR cu o dobândă de doar 8,5%.

Din dorința de a readuce în viața clienților imboldul pentru realizarea viselor și scopurilor propuse, BCR Chișinău continuă să-și surprindă clienții, lansând din 15 martie pe piață un produs atractiv, pentru ca tu să te poți bucura de o locuință proprie.

Acum poți beneficia de un credit ipotecar la cele mai avantajoase condiții:

  • Rata dobânzii de 8,5% anual;
  • Comision de acordare de 0,5% din suma aprobată, sau 0% pentru creditele refinanțate.

Profitând de condițiile avantajoase oferite de BCR Chișinău, ai libera alegere să începi să trăiești în propria casă, sau să o renovezi pe cea existentă, cheltuielile lunare aferente creditului fiind similare celor pe care le suporți pentru chirie.

Optând pentru creditul Rezidențial BCR, alegi confortul și siguranța.

Vă amintim, că acum puteți beneficia de consultanță privind acordarea creditului Rezidențial BCR precum și de avantajele altor produse și servicii oferite de BCR Chișinău în cadrul Agenției nr.2 a BCR Chișinău S.A. de pe bulevardul Moscova 2, din sectorul Râșcani al capitalei, care a fost inaugurată la 27 februarie 2017.

Astfel, BCR Chișinău S.A. continuă să-și realizeze planul strategic de dezvoltare, care prevede extinderea prezenței teritoriale a băncii, pentru a fi mai aproape de clienții săi și a le satisface necesitățile de produse și servicii bancare sigure și de calitate, generând astfel îmbunătățirea gradului de rapiditate, flexibilitate și fiabilitate.

Agenția nr.2 a BCR Chișinău este deschisă publicului de luni până vineri, între orele 09:00-17.00, cu pauză de masă de la 13:00 până la 14:00.

Mai multe detalii privind campania promoțională pentru creditul Rezidențial BCR le poți accesa pe site-ul băncii - www.bcr.md.

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...