Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Încă o bicicletă va merge de data aceasta către Sîrbu Alexandr - client FinComBank

Încă o bicicletă va merge de data aceasta către Sîrbu Alexandr - client FinComBank Sursa foto: fincombank.com

De data aceasta norocul i-a surâs domnului Sîrbu Alexandr, care achitând cu cardul Maestro pentru o singură cumpărătură în cadrul magazinului Fourchette din mun. Comrat, s-a ales cu un premiu mare, și cel mai important, cu un premiu Eco.

Sîrbu Alexandr ne-a împărtășit emoțiile pozitive, declarând:

„Nu m-am gândit că și în regiune poți participa la asemenea concursuri, credeam că concursul e valabil doar pentru mun. Chișinău. Am fost surprins când am aflat de la organizatori că sunt premiat. Și deși am fost nevoit să merg la Chișinău pentru a-mi ridica premiul, bicicleta pe care am primit-o este una destul de performantă și afirm că acest efort a meritat. Mulțumesc organizatorilor. Orice vis poate deveni realitate.”

Amintim că campania continuă....

În fiecare zi poți câștiga câte o bicicletă cu cardurile MasterCard și Maestro.

Fii ECO

Alege mersul cu bicicleta în locul transportului public sau cu mașina personală și contribuie la îmbunătățirea mediului înconjurător.

Mai puține gaze. Mai puține toxine, și mai mult SPORT.

Acum drumul spre market va fi mai scurt. Nu vei petrece prea mult timp blocat între mașini, ai posibilitatea de a alege o rută mai puțin aglomerată și pe un traseu mai atractiv și mai curat.

Te întrebi de ce?

Pentru că orice plată efectuată prin cardurile MasterCard și Maestro în cadrul rețelei de supermarkete Fourchette îți aduce zilnic câte o BICICLETĂ.

Dorești mai mult?

PLUS ai și 5% reducere la toate cumpărăturile din supermarket.

Împreună contribuim la îmbunătățirea mediului înconjurător.

Te provocăm, te premiem și îți oferim și reduceri. Fii ECO. Alătură-te.

FinComBank. Într-un pas prin viață

FinComBank este o bancă în continuă creștere, ce vine tot mai aproape de clienții săi, oferindu-le noi oportunități de finanțare și o gamă largă de servicii bancare pentru tine și familia ta, cât și deschizând noi posturi vacante. Astfel contribuim împreună la dezvoltarea economiei naționale.

Date de contact:

Biroul Principal

mun. Chișinău, str. Pușkin 26

Теl.: (022) 26-99-88

E-mail: [email protected]

http://fincombank.md/promo_147/

Noutăți similare