Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

În premieră pentru Moldova – Debit MasterCard de la Moldindconbank!

În premieră pentru Moldova – Debit MasterCard de la Moldindconbank! Sursa foto: micb.md

Pe data de 10 iunie 2014, BC „Moldindconbank” S.A. şi-a completat gama de carduri bancare cu încă două tipuri Debit MasterCard şi MasterCard Gold. Lansarea de către Moldindconbank a cardului bancar Debit MasterCard constituie o premieră pentru Republica Moldova şi un pas important în dezvoltarea pieţei locale a tranzacțiilor cu carduri bancare. 

Debit MasterCard este destinat în primul rînd persoanelor care preţuiesc timpul şi optează pentru efectuarea tranzacţiilor la distanţă, avantajul principal al acestui card fiind acceptarea pe larg la comercianţii şi bancomatele din afara ţării, precum şi în internet, inclusiv pentru bronări on-line.

Pe lîngă avantajele specifice, cardul bancar Debit MasterCard de la Moldindconbank este dotat cu microprocesor, fapt ce oferă deţinătorului securitate sporită şi posibilitatea de a modifica rapid şi gratis codul PIN al cardului la orice bancomat al băncii.

Clienţii Moldindconbank pot beneficia de toate avantajele cardurilor MasterCard Worldwide în cadrul unuia din cele cinci pachete de produse electronice oferite: Basic / Optim / Silver / Family / Gold.

Astfel, doritorii de a deschide orice tip de card bancar, o pot face cu uşurinţă la una din cele 116 oficii teritoriale Moldindconbank şi vor beneficia de mai multe avantaje şi servicii electronice disponibile în cadrul pachetelor, printre care:

- Eliberarea numerarului în valută străină (USD/EUR) la bancomatele băncii;

- Accesul gratuit la aplicaţia internet-banking, pentru achitarea serviciilor comunale şi efectuarea tranzacţiilor la distanţă;

- Achitarea serviciilor şi mărfurilor din străinătate, inclusiv prin cel mai popular sistem de plaţi on-line PayPal;

- Serviciul SMS-notificări pentru a primi instantaneu informaţii despre tranzacţiile efectuate şi starea contului de card;

- Serviciul P2P pentru transferarea banilor între carduri la bancomate;

- Procurarea cu reduceri a mărfurilor şi serviciilor de la partenerii DiscountClub;

Totodată, clienţii care au deschis un depozit la Moldindconbank, precum şi tinerii sub 30 de ani, pot beneficia de avantajele Debit MasterCard absolut GRATUIT, optînd pentru ofertele speciale: Depozit Basic şi Young&Smart Optim.

Informaţia detaliată poate fi accesată pe pagina www.micb.md ori apelînd la numărul de telefon (+373) 22 54-89-40 (serviciul suport carduri bancare 24/24).

Sursa: micb.md

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...