Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

(foto, video) Sberbank a inventat și instalat în Moscova un bancomat care eliberează bomboane

(foto, video) Sberbank a inventat și instalat în Moscova un bancomat care eliberează bomboane Sursa foto: futurebanking.ru

Dacă bancomatele obișnuite eliberează bani, atunci acest nou dispozitiv ce a apărut într-o filială a Sberbank, eliberează bomboane micilor vizitatori ai băncii.

Bancomatul neobișnuit, care a fost elaborat la comanda Sberbank, este instalat în oficiul de pe strada Tverskaya, Moscova. De fapt el are rolul unui joc distractiv și educațional, care permite micilor vizitatori să petreacă cu folos timpul în filiala băncii.

Bancomatul oferă bomboane în schimbul răspunsurilor corecte la întrebări din domeniul finanțelor și pentru soluționarea unor probleme ușoare.

Pentru a începe jocul este nevoie de a primi de la consultant un card special și de a-l introduce în dispozitiv – exact ca în cazul unui bancomat obișnuit. După aceasta copiii vor introduce vârsta și vor soluționa exercițiile/problemele oferite de către personajul animat Dracosha.

Cu cât copilul e mai mare, cu atât “jocul” va fi mai dificil. În așa mod, până părinții își fac operațiunile bancare la ghișeu sau împreună cu consultantul, copilul nu se va plictisi. Totodată va primi cunoștințe de bază în utilizarea unui bancomat și va câștiga premii delicioase.

Vedeți în conctinuare imagini cu dispozitivul inventat de Sberbank.

 

 

Sursa foto: sostav.ru

Material tradus și adaptat de pe finparty.ru

Noutăți similare