Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

(foto, video) MasterCard a dezvăluit noua sa identitate vizuală

(foto, video) MasterCard a dezvăluit noua sa identitate vizuală Sursa foto: mastercard.us

MasterCard, unul din cele mai recunoscute branduri la nivel mondial, a dezvăluit evoluția identității sale de brand, inclusiv modernizarea și simplificarea logo-ului său de culoare galbenă și roșu, anunță un comunicat al companiei.

“MasterCard este unul din acele branduri unice care instant este recunoscut în lumea întreagă”, spune Raja Rajamannar, directorul de marketing și comunicare la MasterCard.

“Pentru a prospera în această nouă lume digitală în care afacerile se mișcă mai repede ca niciodată, noi vrem să modernizăm și să prezentăm brandul într-un design simplu și elegant, dar fără îndoială - MasterCard. Noi am fost pe o direcție fantastică în care tehnologia digitală a fost o parte din ce în ce mai importantă a businessului nostru. Acum e timpul ca brandul nostru să întruchipeze compania ce am devenit”, a adăugat Raja Rajamannar.

Proiectarea unui brand care să lucreze fără probleme pe toate platformele digitale, rețelele de retail și device-urile conectate, cu păstrarea patrimoniului său a fost esențială pentru efortul general.

Noua identitate a MasterCard va putea fi observată pe toate platformele MasterCard începând cu toamna acestui an.

Sursa: mastercard.us

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...